Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
vfs 
Poison the Well - 22.08.2008 12:07

Kunnen we het niet gewoon even houden bij wat we er aan gaan doen.

en die discussie over wat ze wel en niet zijn maakt nu even niet uit zolang we maar een manier vinden om ze te stoppen toch!
nsa zeker fascistisch 
afa den haag - 22.08.2008 09:16

op de reclaim the streets demo afgelopen 2 augustus.
waren de nacht er voor op het verzamelpunt op t plein hakenkruizen,ss en met koeieletters nsa op de muren van t tnt postkantoor gespoten dus ze zijn wel degelijk bewust met hun nazi shit bezig.
die waren wel gelukkig snel weggehaald. en ja haal die nsa propaganda snel van indymedia af(laat ze t lekker op geenstijl posten ofzo
nazi propaganda 
tim - 21.08.2008 22:40

kan die nazi propaganda hierboven weg? NSA propagandeert wel rassenhaat, een van de dingen die de NSA tegen het fascisme heeft (alsof ze zelf niet fascistisch zijn) is dat het fascisme geen strikt genoege rassenleer aanhangt. NSA zijn rechts extremisten.
Demo(?) 
NN - 22.08.2008 15:39

Als iedereen gewoon komt. Dan heb je een tegen demo.

Dus, iedereen gewoon komen dan?
nazi-propaganda 
x - 22.08.2008 00:50

En ja jottem, er staat alweer ruim tweeeneenhalf uur nazipropaganda op indymedia...
Defiance - 21.08.2008 23:25

En Blood & Honour RVF waar dit artikeltje hierboven vanaf komt zeer zeker ook. Is het niet gewoon plat racisme dan is het wel anti-semitisme. Mijn god... tragische poging tot inmenging.
rassenhaat 
nn - 22.08.2008 11:24

je kan ook rechts zijn zonder rassenhaat
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.