Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Discus 
Werper - 12.09.2008 10:17

Ik denk dat niemand Volkert echt een held vindt hoor. Maar de negatieve aandacht die hij krijgt is buiten-proportioneel.

Iedere dag vermoorden rechts-extremisten linkse mensen in de wereld (Rusland, Duitsland, Italie, Zwitserland), iedere dag vermoordt het kapitalisme duizenden mensen met bommen en honger, iedere dag is "ons" parlement schuldig aan massamoord in Irak en Afghanistan door blinde steun aan de VS en "onze" eigen militaire inzet, iedere dag sturen we een illegaal zijn dood tegemoet als we hem of haar op het vliegtuig naar huis zetten, iedere dag schiet er ergens een politieagent een arm persoon ergens dood, iedere dag worden mensen vermoord zonder reden.

Is het dan zo belangrijk om voor altijd te blijven zeuren over 1 rechtse politicus die doodgeschoten is? Vinden we het dan zo veel erger als een rechtse blanke nederlander dood is dan bijvoorbeeld een linkse boliviaan?

We zijn één ras, één mensheid. De ene dood is net zo erg als een ander.

Exhuming McCarthy.
Volkert de misleidene 
NN - 11.09.2008 23:22

Volkert's eenmans actie verdoemt ons nog steeds.

Elke actie roept immers een gelijke of grotere REACTIE op.

Had hij die clown maar laten leven, dan zou het nu een stuk rooskleuriger ervoor hebben gestaan.

Juist 
petra - 12.09.2008 01:34

Ben het helemaal met de vorige persoon eens. Een hoop shit die de linkse actiebeweging over zich heen krijgt is de boemerang van de moord op Pim die over onze hoofden heen suist. (en dan te bedenken dat er nog steeds linkse activisten zijn die volkert een held vinden. is de moord al aangemeld bij Trots op Acties?)
aanpassen? 
Defiance - 11.09.2008 19:25

Aanpassen of oprotten, of sterk zijn en terug vechten?

Er valt zeker ook veel aan te passen, maar bedenk wel dat er door het huidige repressiemodel een hoop negatieve reclame is gekomen. En daardoor lijkt het ook erg slecht te gaan...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.