Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Hats off to you! 
Kommon Klown - 17.09.2008 19:11

How wonderful of you to put in that extra effort of waving. I mean I really think that it is unnecessary with that extra work you do for us. I'm thinking of those Bilderberg meetings you attend on our behalf us. I mean we are just common people incapable of making the decisions with the wisdom that you have. So great that all the decisions that are made are kept secret from us. Imagine what that common activists types would make of your brilliant decisions if they knew. It is also great that you have such influence in the sphere of Government decision making, meeting polititions regularly and can appoint our Lord Mayor of Amsterdam. How wonderful. Only you would be capable of making such a decision that would be right for all of us!
clownlijke familie 
nn - 16.09.2008 19:27

beatrix zal wel gedacht hebben laten we prinsjes dag een wat ludiek karakter geven,laten we wat clowntjes inhuren.
protest? 
Averechts - 16.09.2008 19:07

Tja, ik snap werkelijk niet wat hier zo 'activistisch' aan is. Als je het mij vraagt zal elke malloot die zich vandaag rond het Binnenhof ophield slechts denken: Goh, wat leuk, clowntjes, grappig. Jullie maken onderdeel uit van de algehele mallotigheid, kijk eens hoe vermakelijk minister Plaspoep jullie vindt. Had hem een feestelijke taart aangeboden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.