Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Duyvenkak? 
wille wortel - 19.09.2008 12:34

Nadat Duyvendak zo'n beetje heel radicaal-links uit de jaren '80 in diskrediet heeft gebracht, mag hij nu mee babbelen over toekomstige acties. Beetje absurd, vinden jullie ook niet?
nog een 
nn - 19.09.2008 13:56

duvendak over: Wat is anno 2008 een slimme en effectieve manier van actievoeren.

pffffrt. Ik kom niet meer bij
Excuses 
eneR - 20.09.2008 15:35

Misschien kun je uit de acties van Duyvendak voorzichtig de conclusie trekken dat excuses aanbieden voor geweldloze acties niet zo'n geweldig slimme actie is. Maar daarom is 'ie nog wel welkom om met zo'n forum discussie mee te doen meneer wortel.
verkeerde been? 
elly - 19.09.2008 14:27

Ik dacht dat de avond in de Balie voor en van actievoerders bedoeld was, waarom nodigen jullie dan een politicus (duyvendak) en een journalist (lubbers) uit om te praten over actievormen? Waarschijnlijk om de aandacht van de persmuskieten te trekken, nou, die kunnen wij wel schieten.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.