Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Hoezo 300? 
nn - 04.10.2008 22:04

vanaf het begin van de demo tot het einde van de demo.
hebben vandaag 400 tot 500 mensen gedemonsteerd jong en oud tegen het BPRC.
als de media het over 300 mensen hebben omdat ze zoals altijd niet kunnen tellen betekend niet dat jij dat vlekeloos over hoeft te nemen.

OOG OM OOG, TAND OM TAND, HET BPRC MOET AFGEBRAND!
Is aantal belangrijker dan inhoud? 
Aapje - 04.10.2008 23:03

NN, in het artikel staat 'ruim 300' en leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands schrijven voor je zo'n lullig berichtje plaatst....of probeer zelf een artikel in elkaar te draaien. Je reactie is heel kinderachtig en draagt nergens toe bij.
400 tot 500? 
Paul - 04.10.2008 22:51

Jeetje gaan we nu muggenziften over aantallen? Ik heb deelgenomen en vele mensen gevraagd naar aantal deelnemers. Niks overgenomen! Maar inmiddels weet ik dat het er 343,5 zijn geweest. BPRC afbranden.....pfffff.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.