Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten 
Zoals het hoort - 11.10.2008 16:06

Wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten
dus als je weet dat je daar rotzooi schopt
moet gewoon betalen gelukkig is de rechtstaat
nog niet helemaal ingedut op het gebied van
krakers en krijgen ze de rekening gepresenteerd.
Dit bericht is geen ruis dus niet verwijderen.
echt ? 
Bas - 10.10.2008 23:39

Sorry maar 7500 euro ???? Dit moeten jullie echt niet pikken. Dit is niet te betalen en dit horen jullie niet te betalen. Is hier werkelijk juridisch niks aan te doen ?
NMGN! solidair 
TUNNEL - 11.10.2008 19:38

ONTZETTENDE FLAPDROL DAT JE DR BENT... OOIT WEL EENS IN DE WEGGEEFWINKJEL GEKEKEN? IDIOOT; DIE MENSEN HEBBEN EEN PRACHTIG INITIATIEF ONTWIKKELD EN MET WEINIG TOT GEEN MIDDELEN DIT OOK NOG EENS TOT MEERMALEN TOE WETEN TE REALISEREN...
DENK EENS NA VOORDAT JE JE ONDOORDACHTE MENING VENTILEERD EN ONDERBOUW HET VCOOR DE GRAP EEN BEETJE; IK BEN ER ZELF ENKELE MALEN GEWEEST EN HET WAS ER SCHOON EN OPGEKNAPT MET EEN PRIMA SFEER EN EEN KLANTENKRING DIE ZOWEL SPULLEN BRACHTEN ALS MEENAMEN; WAAR BASEER JIJ JE OP?
wIJ, IN NIJMEGEN, VERKLAREN ONS I.I.G SOLIDAIR EN ZOEKEN NAAR EEN LOCATIE OMGEVING HAARLEM/DEN-HAAG/LEIDEN/AMSTERDAM VOOR EEN BENEFIETCONCERT...
BIJ VOORKEUR 13 NOVEMBER, MAAR ANDERE DATA ZIJN OOK EEN OPTIE!
OJA EN AUB GEEN ZAALHUUR ETCETERA, LIEFST ALLEEN EEN RUIMTE DAN DOEN WIJ DE REST...
VOOR CONTACT AUB:
 TUNNEL_OPERATIONS@HOTMAIL.COM

WEGGEVEN GAAT DOOR!
SUCCES
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.