Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
re: nou nou 
Chafik - 22.10.2008 00:32

Het uiten van gevoel op een verbale wijze is niet bij definitie slecht. Tuurlijk is er veel besproken over verdonk en wilders en over andere politici door de geschiedenis heen. Ik ben zelf ook vaak naar anti oorlog manifestaties geweest. Hier worden inzichten gegeven door mensen die zelf ervaren hebben om in een oorlog te zijn hetzij als onderdrukker of onderdrukte.
De tekst die ik geschreven heb is hoe ik het voel en het stuk dat over een vrouw gaat die bevallen moest en niet door de Israelische checkpoint heen mocht om een dokter te bezoeken is waar gebeurd.
Het nummer is opgenomen in een huiselijke omgeving met simpel apparatuur. De jongen die dit ingezongen heeft, doet dit voor het eerst. Maar het gevoel hebben om stil te blijven is verkeerd en in dit geval vonden wij de rap de juiste manier. Het is niet commercieel, iedereen is vrij om ernaar te luisteren en zijn mening te geven net als u.

E-Mail: to_the_chef@yahoo.com
nou nou 
akkie - 21.10.2008 14:29

Iets wat zo slecht gerapt word en zo een gebrek aan originaliteit heeft,
hoeft natuurlijk niet gespammed te worden hier. Slechts omdat het aansluit bij de gedachten van de meeste bezoekers van Indymedia (waaronder die van mij). Het halve web ontploft al van die anti Wilders/ verdonk shizzle
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.