Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Fascisme is geen Mening, Maar een Misdaad 
Jutter - 13.11.2008 16:24

Eigenlijk werk voor de gemeentelijke reinigingsdienst, maar jullie hebben ze wel wat werk bespaart. Ik vind het goed dat fascistische propaganda verwijderd wordt. Ik blijf weliswaar communist, maar ik geloof dat meeste burgerlijke simpelweg het recht moeten hebben om hun mening te kunnen uiten. Daar vallen naar mijn mening het fascisme totaal buiten. Als ik het kan probeer ik ook fascistisch vandalisme te verwijderen van openbaar bezit dat ik tegenkom.

Fascisme is geen mening, maar een misdaad!

Website: http://www.voorwaarts.net
 
guest 
guest - 13.11.2008 14:20

Is dit juist geen facisme wat jullie gedaan hebben ? Wie is er nu het ergst ?
zucht2 
gazaniga - 13.11.2008 17:24

Typisch voor een anti-fascist om niet op de inhoud in te gaan en het debat te voeren, maar de boodschapper aan te pakken. (zie ook aktie van De Winterschilders/nnbaarn)
zucht... 
nn - 13.11.2008 16:25

Het feit dat jullie fascisme (met een s dus) zegt wel genoeg over jullie kennis van deze politieke stroming en jullie inschattingsvermogen over hoe om te gaan met echt fascisme (wederom met een s).
Jammer 
gazaniga - 13.11.2008 15:22

Zoals Winston Churchill al zei "De facisten van de toekomst zullen zich antifacisten noemen"
Ben het niet eens met de stickers, maar iedereen heeft recht op vrijheid van meningsuiting en niet alleen links.
Als je zo graag van schone lantaarnpalen houdt, haal dan ook de andere stickers eraf.
... 
nn - 16.11.2008 13:13

Naast dat er in Nijmegen (gelukkig) praktisch nooit nazi stickers gespot worden ging het hier om meer als 100 stickers die met oog op de geplande nazi aktie van de dag erna geplakt waren, een beetje ontmoediging kan volgens mij geen kwaad.. Ik kan me voorstellen dat dit een beetje raar overkomt als je zelf uit Den Haag o.i.d. komt, daar is het een beetje dwijlen met de kraan open (daarom niet minder belangrijk hoor!), maar die kraan is hier nog dicht en dat willen we zo houden :)
wat een vraag! 
lev - 13.11.2008 14:52

nee natuurlijk niet, wat een domme vraag! Het gaat hier om idioten met een ideologie gebaseerd rond het idee dat sommige mensen niet het recht op bestaan en leven hebben. Dat is facisme; stickers weghalen is duidelijk geen fascisme.

groet,

Lev


waarom gecentreerd? 
Krijtje - 16.11.2008 11:59

stickertjes van nazis verwijderen is net zo vanzelfsprekend als elke dag schijten lijkt me. dat doet iedereen in elke stad altijd. om het dan als "nieuws" te presenteren, en het ook nog te centreren vind ik zeer overdreven.

E-Mail: anti-sgp@gmx.net
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.