Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
backyard 
ik-vraag-me-af - 04.12.2008 18:02

knuppel in het hoenderhok
knuppel in het hoenderhok

Makhno: "Ik dacht dat wij verder dan onze backyard keken."

Als je niet eens in staat bent om de rommel in je eigen achtertuin op te ruimen heb je weinig reden om je druk te maken over "honderden doden door armoede, uitbuiting en oorlog".

Fascisme en anti-fascisme zijn stromingen die zich bezig horen te houden met de vraag hoe je met elkaar omgaat. Dat is ook precies de kern van de zaak in het geval van Yoghurt.
correctie 
Giz - 05.12.2008 07:58

@ GVD. Oh, de poster van het plaatje van de knuppels had natuurlijk accurater moeten zijn. Er had inderdaad ook een steigerpijp bij moeten staan ja.
anti-fascisme 
antifa - 05.12.2008 13:13




ik was er niet bij op de avond van het incident met jochem. 10 getuigen die er wel bij waren hebben verklaard dat j. niet op z'n hoofd is geslagen met knuppels en dat er geen buitensporig geweld tegen hem heeft plaatsgevonden.
Het was een treurig incident, maar als ik deur had gestaan had mij dat dus ook kunnen overkomen.
daarom weiger ik mee te gaan in de hetze van sommigen tegen de vrankrijk en weiger ik mee te gaan in de roep tot een uitstoting van degenen die deur stonden.
maar er zijn mensen die er niet bij waren maar het beter denken te weten dan 10 getuigen die er wel bij waren. tsja, wat moet je dan nog.




Wrong message! Klopt niet! 
Teleurgestelde, disappointed person! - 03.12.2008 15:17

Not prosponed! CANCELLED!
And you know why.
Eerlijk duurt het langst!
Geziek 
Makhno - 04.12.2008 11:53

Ja het is gezeik.

Waar 2 (of meer) vechten (zeker in dronken staat) heeft iedereen schuld. Kroegverbod lijkt me redelijk voor alle deelnemers ongeacht de schade die mensen oplopen.

Maar de hele f*cking scene hoeft hier allemaal niet van mee te genieten. Ik wil een lekkere Antifa-avond in de Vrankrijk. En andere dingen doen daar.

Het enige waar de scene is over moet nadenken is het ongecontroleerde zuip en snuif/slikbeleid dat mensen aanhangen alsof het onderdeel zou zijn van een revolutionaire beweging om de hele tijd beneveld te zijn. Echt punk allemaal.

En nou kappen met dat gezeik. Er zijn ergere dingen in de wereld er vallen iedere dag honderden doden door armoede, uitbuiting en oorlog. Ik dacht dat wij verder dan onze backyard keken.
komt ie? 
ik-vraag-me-af - 03.12.2008 19:54

Komt Yoghurt ook? Of is die vanavond verhinderd?
NN - 04.12.2008 09:36

De vraag is of de Vrankrijk wel wat meer is, zonder de slagvaardigheid om deze verantwoordelijke knapen aan te pakken = barverbod. Zoniet, dan is zij een politieke farce
gvd 
................. - 04.12.2008 22:09

Rot op met je suggestieve plaatje van knuppels als je gvd niet eens weet wat er echt gebeurd is. Al die mensen die elkaar maar napraten maar niet het fatsoen hebben om zelf op onderzoek te gaan en bij de vrankrijk zelf na te vragen hoe het zit, ik word er schijtziek van.
.. 
nn - 04.12.2008 18:23

En terwijl tientallen mensen hier op een constructieve manier mee BEZIG zijn kan meneer enkel zeiken vanachter zijn pc. Ga iets nuttigs doen ofzo.
zucht.. 
nn - 04.12.2008 11:14

pleit je nu voor een barverbod voor jochem???
Soja 
Yofu - 04.12.2008 08:31

Kan dat gezeik over Yoghurt een keer ophouden?

De Vrankrijk en de kraakscene is meer dan een dronken knokpartij waarbij iets flink fout ging.
Hoezo? 
NN - 04.12.2008 11:34

Hoe kom je erbij dat voor een barverbod voor jochem pleit? Natuurlijk niet!
Gezeik? 
NN - 04.12.2008 10:45

Gezeik over Yoghurt? Ik wou dat er meer over gesproken werd! Hoe kun je dit nou gezeik noemen? Er wordt iemand helemaal lam geslagen en dit wordt afgedaan met gezeik? Een dronken knokpartij waar iets fout ging? Laat de daders, of als je het zo wil zien; medeslachtoffers, dan naar buiten komen met hun verhaal. Als ze er echt van overtuigd zijn dat ze niets fout hebben gedaan dan kan dat toch open en bloot verteld worden. Alleen al het feit dat zij niet met naam en toenaam genoemd worden is een verkapte schuldbekentenis. En dat de Vrankrijk deze personen nog steeds toe laat... ongelooflijk. Weet je, ik schaam me echt diep dat dit gebeurt in de beweging waar ik zo van hou en waarvan ik dacht dat ze een solidaire beweging was.

Kan er op indymedia een Vrankrijk ban komen? Van nazikroegen accepteren we het ook niet dat er reclame gemaakt wordt voor hun activiteiten, laten we het dan ook van de Vrankrijk niet accepteren... ze zijn geen haar beter!!!
Hm? 
sandra - 04.12.2008 22:41

Rot op met je suggestieve verhaaltjes over snuif- en slikbeleid, of over coke en speed. Al die mensen die elkaar maar napraten zonder zelf op onderzoek uit te gaan...
Er wordt hier op indymedia bij voortduring de meest ranzige lasterlijke onzin gepost over Yoghurt en wat er op 13 september allemaal zou zijn gebeurd.
Feit is, dat Yoghurt die avond is opgenomen in het ziekenhuis en op al het mogelijke is getest. Hij had geen dope gebruikt, maar wel een alcoholpromillage dat ons vooral vertelt dat hij geen serieuze bedreiging voor wie dan ook kon vormen.
We kunnen hier net zo goed gaan speculeren over drugsgebruik door de deurploeg die toen dienst had, of over van wie ze die dope dan wel gekregen hebben. Bedenk je dit maar eens: wat er gebeurd is had ook JOU kunnen overkomen, als je iets te dronken en te eigenwijs voor de Vrankrijk had gestaan!
Op de laster die ik hier zelf over me heen heb gehad, ga ik hier zelfs niet reageren.
En nog iets: mensen meten zich echt de meest belachelijke schuilnamen aan. Iemand als Nestor Machno had echt zeer snel korte metten gemaakt met de belachelijke situatie waar wij in Amsterdam nu al twee en een halve maand blijven steken! En dan was het geen knuppeltjeskwestie geworden...

Stop met die belachelijke laster, want je helpt er Vrankrijk echt niet mee. Integendeel! Jullie maken het alleen maar erger...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.