Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
NN - 31.12.2008 12:42

wat grappig dat je Milli Görus onder het kopje vrijheid en mensenrechten kan zetten.
En stopt Hamas ook? 
Robert - 31.12.2008 13:07

Wordt er ook een oproep gedaan aan Hamas om het schieten te stoppen?

In de VK van 31-12 staat overigens dat Hamas 6 gewonde palestijnen gedood heeft in het ziekenhuis, omdat ze verdacht worden van samenwerking met Israel. Fijn, maar moet Hamas dus verdedigd worden? Wat mij betreft niet.
The Qassam rockets myths 
J Arnhem - 31.12.2008 15:47

Onderstaande stukken verhelderen het een en ander over wat Hamas doet:
 http://leninology.blogspot.com/2008/12/qassam-rockets-myths.html
 http://leninology.blogspot.com/2008/12/myth-of-hamas-rejectionism.html

Het is triest dat mensen meegaan in de reguliere media-berichtgeving. Er was een bestand tussen Hamas en Israel, wat inhield dat Hamas niet zou schieten en dat Israel (o.a.) de grenzen zou openen zodat de mensen in Gaza te eten hebben. Hamas heeft zich aan de afspraken gehouden, Israel absoluut niet, het is dus helemaal terecht dat Hamas dat bestand niet heeft verlengd!

Er is maar 1 schuldige in dit conflict en dat is Israel (samen met europa/amerika e.d.), wat je verder ook vind van het oerconservatieve Hamas!
Hamas?!? 
NN - 31.12.2008 16:53

@Robert:
Dat je de speldenprikjes van Hamas überhaupt vergelijkt met het grootschalige oorlogsgeweld tegen een burgerbevolking toont al aan dat je een racist bent. Oorlogsmisdaden - aanvallen van burgerdoelen, collectieve straffen, buitenproportioneel militair geweld - vallen niet goed te praten. Als Israël niet wil dat Hamas geweld gebruikt hadden ze zich aan de bestandsvoorwaarden moeten houden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.