Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Nederlands 
NN - 28.01.2009 15:04

Axtie?
Gestelt?
Criminateit?

@KGB: Leer es Nederlands man, lutser

E-Mail: NN@mailinator.com
Art 140 
Jonny - 29.01.2009 12:23

diefstal en inbraak in vereniging, ja joh dat is al snel een art 140...
zoals slaan al snel poging tot doodslag is.
Je weet toch dat als je bezig bent met dit soort zaken je er een keer tegen op kan lopen, als je daar zo verontwaardigdt over bent moet je bij de padvinders gaan.
Panden die ontruimt worden na sluitingstijd van advocatenbureau's. dusss??
Wat verwacht je van een overheid die je zelf uitkotst, dat ze zich gaan houden aan jullie regels, de tijd werkt op dit moment in jullie nadeel de bankencrisis laat de mensen inzien dat er jarenlang met hun gesold is door deze linkse dictatuur, we moeten nu gewoon even zuinig zijn met de centjes en kraken zet op dit moment veel kwaad bloed.
Denk dat de actie zoals bij de Vrankrijk een behoorlijk negatief beeld gaat opleveren voor de hele kraakbeweging.
Het feit dat er blijkbaar dus gedacht word dat er mensen binnen de beweging gewoon extreem geweld kunnen gebruiken, zonder zich daar voor te verantwoorden zegt m.i. genoeg, dus niet piepen als er een 140 op je word losgelaten.

Gr Jonny

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.