Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
zpevoudjuz 
grapjas - 13.02.2009 15:40

feejk! hooks!
wauw 
nn - 14.02.2009 15:59

klasse dat WBVG hier reageert.
Ook mooi dat ze geen modder gooien maar actief proberen de oorspronkelijke doelstelling te verwezenlijken.
En mensen oproepen om mee te doen.
Waren alle corporaties maar zo constructief!
jaja 
smurk - 13.02.2009 19:19

Jammer dat er weer een plek verloren gaat in Arnhem waar je bandjes kan kijken, maar KH Bosch heeft het echt aan zichzelf te danken. Totale wanorganisatie. Betaalde medewerkers die denken dat ze dictators zijn. Totaal niet luisteren naar vrijwilligers met eigen inbreng. Ook de politieke kant van KH bosch is verloren gegaan.
Het project was ten dode opgeschreven. Dit lijkt me een vruchtbare gang van zaken en hopelijk komt er iets uit voort waar iedereen blij mee is. Een plek waar mensen wél op gelijke tred staan en waar nog wel ruimte is voor politieke activiteiten.
mooi 
Erik - 14.02.2009 12:15

De muurschildering is nu een half jaar weg, en dat was het enigste politieke ding van hotel bosch voor de rest is er helemaal niks politieks aan hotel bosch. Duur drinken, komt nazivolk binnen.
Bij AFA benefiet loopt die eigenaar te zeiken.

Hopen dat iedereen eruit gaat, jaar leeg en opnieuw kraken
2 vraagjes 
6826 - 14.02.2009 15:07

1- Waarom staat de boodschap dat het bericht nep is, nog gewoon in de aanvullingen, terwijl de discussie naar de ruis gaat? Het bericht is gewoon waar. De boel is dicht en op slot.

2- Beste Erik; Bosch niet altijd meer even gezellig, of juist wel, dat is een kwestie van smaak. Echter, of er nazi's binnen kwamen, is een kwestie van feiten. En tenzij jij bewijzen voor jouw bewering hebt, kwalificeer ik die bewering maar even tot "feek". Ik ben zeer benieuwd, daar niet van.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.