Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Doelloos  
Chef - 16.02.2009 18:12Jullie (extreem links) zijn zelf geen haar beter dan Geert Wilders het is nogal achterhaald om te denken dat je met geweld iets kan bereiken.
De PVV lacht want nu krijgen ze aandacht.
Bedankt uitleg 
Isabi - 16.02.2009 21:32

@Kafka, bedankt voor de uitleg. Tjah, ik ben zelf vind ik een "goede allochtoon". Dat betekent dat ik vind dat iedereen naar de bijeenkomsten moet kunnen gaan die ze wil...
En als niet-islamitische 'allochtoon' ben ik zowel het geschreeuw van de PVV zat als de gedwongen solidariteit onder het 'allochtone' juk met allerlei extremisten en haatbaarden...

Vandaar mijn vragen
80 
jonny - 16.02.2009 16:33

jullie worden steeds meer zooo jaren 80.....
door dit soort actie's word de PVV als maar groter
1 op de 6 kiezers gaat nu al die kant op, ga zo door zou ik zeggen....

WTF??? 
Isabi - 16.02.2009 21:28

Adressen van deze mensen? Met welk doel? En waarom? Omdat ze een mening hebben die iemand onwelgevallig kan zijn? Wie dit schrijft is echt niet tof in zijn hoofd, of een provocateur
Puur fascistische bijdragen verwijderen SVP 
NN - 16.02.2009 16:02

Bovenstaande bijdragen van PVV fascisten verwijderen SVP. Indymedia biedt geen platform aan extreemrechtse propaganda!

AFA 
Hans Brink - 17.02.2009 00:17

ik wordt zo moe van die mensen die het allemaal zo goed weten. Die precies weten wat wel en wat niet door de beugel kan, die precies weten wat er wel en wat er niet gezegd mag worden. En ik maar denken we leven in een vrij land waar je mag zeggen en denken wat je wil, maar nee hoor van de mensen van Groenlinks mag je dat niet zeggen of denken en van de SP mag weer dit niet of weer dat niet en van het AFA mag je helemaal niks als je het niet met ze eens bent. Ik blijf echter voorstander van de democratie en de vrijheid van meningsuiting en zal me blijven verzetten tegen ideologieŽn die het vrije woord de mond willen snoeren.
big news 
anarcho - 16.02.2009 15:33

Waarom staan hier mensen met naam, toenaam en woonplaats vermeld? Moeten ze soms thuis lastig gevallen worden ofzo? Dacht dat Indymedia een nieuw beleid had op gebied van privacy en dus geen personalia meer plaatst... boven vermelden personen kunnen stuk voor stuk aangifte doen van smaad. maak maar anoniem, waarmee het stuk overbodig wordt, maar het is toch een onbenullig flutstuk. Mensen, er gaan vanavond ex-fortuynisten naar een debat van de PVV, goh, BIG NEWS.
@Chef 
Knecht - 16.02.2009 19:26

Geweld? Geweld? Wie heeft het hier over geweld?
adressen 
interesse - 16.02.2009 19:47

waarom plaatsen jullie geen adressen van deze mensen ?

ConstantKusters.com 
Remco - 16.02.2009 21:52

@Kafka

Op jullie website WWW.ConstantKusters.com staan diverse adressen dus doe niet alsof jullie heilige boontjes zijn.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.