Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@Ché Fan 
nn - 10.03.2009 18:49

Misschien is er voor jou nog een plekje vrij in een Noord-Koreaans bejaarden tehuis waar je dagelijks van één bordje waterige soep kan genieten.
Je wordt er in ieder gevallen niet lastig gevallen met het begrip "vrijheid van meningsuiting".
intentie 
nn2 - 10.03.2009 16:08

@ opa domela,

essentieel is natuurlijk wel wat iemand beoogd zijn/haar met "religie-kritiek". Dit is geen waardevrij concept.
Mike B. zijn uitlatingen betekenen natuurlijk eigenlijk, gezien zijn overige politieke denkbeelden en de partij waar hij een aanhanger van was, alle mensen met een etnische achtergrond in landen met een moslim meerderheid nederland uit. maar dat bekt niet zo lekker.
terwijl als er op indy gesproken word over christenhonden (overigs inderdaad geen fraaie terminologie) niemand daar stiekem mee zal bedoelen dat we alle staphorsters moeten deporteren naar het zuiden van de VS.
NN meet met 2 maten 
opa domela - 10.03.2009 14:52

De term 'christenhond' wordt geregeld gebezigd door nn'ers op deze website. Mag dat wel, en schrijven 'stop het gezwel dat islam heet' mag dan niet? Volgens mij wordt hier met twee maten gemeten. Laten we blij wezen dat we in dit land openlijke kritiek mogen uiten op religie.
tsj. 
lachu - 10.03.2009 18:15

tja ju zal je zelf chefan noemen
die gast wist wel zeker hoe tie met krietiek kon omgaan?
nederland uit... 
opa domela - 10.03.2009 16:34

@nn2:

Quote: "Mike B. zijn uitlatingen betekenen natuurlijk eigenlijk, gezien zijn overige politieke denkbeelden en de partij waar hij een aanhanger van was, alle mensen met een etnische achtergrond in landen met een moslim meerderheid nederland uit. maar dat bekt niet zo lekker."

Ja, dat maak jij ervan. De Hoge Raad heeft nu kennelijk anders geredeneerd. De poster is opgehangen pal na de moord op Van Gogh, hetgeen landelijk tot de nodige beroering heeft geleid. Ook dat moet je niet vergeten.

Ik vind het moeilijk om een uitspraak op waarde te beoordelen, afgaande op de persoon en diens achtergrond die hem bezigt. Doe ik liever niet.
troll 
trollwatch - 10.03.2009 20:16

che fan is een troll
lachu en nn die daarop volgen: laat je niet uitspelen door extreemrechtsen die zich als commies voor doen


Fascistisch 
Ché Fan - 10.03.2009 17:33

Bovenstaande aanvullingen zijn fascistisch, er vind namelijk een discussie over de "vrijheid van meningsuiting" plaats en we weten allemaal dat dergelijke discussies maar één doel hebben: bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten en moslims bashen.

Deleten a.u.b.!
?? 
h - 12.03.2009 11:41

Wat is een fasjo?
Che Fan 
Che Fan - 11.03.2009 01:27

Hey nog een Che Fan....
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.