Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
correctie 
AN - 07.04.2009 12:35

Men kan zich ook zelf belachelijk maken.
De term "nasen" verwijst na de nazileuze " kromNASEN".
Waar heeft de auteur 350-400 afas gezien ? Volgens cops en duitse afa waren het 150-200, waarvan hooguit 30 autonomen. (veel kids en no-violence-aanhangers)
De blokkade heeft wel voor vertraging gezorgd, maar ook daarvoor dat 200 nazis ongestoord een spontane demonstratie in Eschweiler hadden, wat nmi veel kwalijker is/was dan de afgegrendelde route door Stolberg.
Aangezien de heenroute van de NVU bekend was, blijft de vraag waarom men deze niet in Heerlen verwelkomd had?
(simpele kwestie van hun fora lezen en dan de ns-routeplanner)
Wat de auteur doet is de feiten verdraaien en goedkoop populisme/propagandaleugens gebruiken.
... 
nn - 07.04.2009 21:30

Ondanks de enkele zinnige en kritische noten van "AN" (autonoom nationalist toevallig?) s.v.p. deze post verwijderen. Gezien het taalgebruik en kennis van de situatie duidelijk een nazi..

Dalijk krijgen ze nog de indruk dat ze hier welkom zijn om te posten.

m.a.w. rot op NSA!
kritiek 
* - 07.04.2009 22:40

lijkt mij eerder dat nn en antifa één en dezelfde persoon zijn en dat hij niet goed tegen kritiek op zijn zwakzinnige indymedia bijdrage kan.
in de ruis met nn.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.