Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
binnen A10 
yimmie - 12.04.2009 14:29

zeg, boertjes van buten, ik woon zelf binnen de A10 en geloof me, snap er ook geen hout van. het lijtk erop dat de PvdA-top uitgenodigd is voor een 'feessie' van de ex-krakers van Drankrijk, en dat ze het niet zo naar hun zin hebben gehad. afijn, kan mij het ook schelen.
Fuck die nep-solidariteit 
nn - 12.04.2009 14:06

Fuck de stakers. Zij maken deel uit van de samenleving waar wij tegen zijn!
??? 
bosschenaar - 12.04.2009 13:45

beste mokummers. deze site wordt ook gelezen buiten de a10. nou is het misschien zo dat de hoofdstedelijke elite er erg graag heel hautain van uit gaat dat die boeren buiten de randstad geen toegang tot teh int4rw3bz hebben, maar dat hebben ze wel.
dus.

second of all: waar de fuck gaat dit over? wat is er gebeurd daar dan?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.