Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Asociaal?? 
NN - 25.04.2009 22:40

Nog een demo op 1 mei, goed of slecht??

De vraag is natuurlijk hoeveel zin het heeft. Er zijn namelijk al meerdere demonstraties aangekondigd.
En het lijkt eerder een asociale zet om op 1 mei NOG een demonstratie te organiseren, terwijl er al groepen mensen hard bezig zijn om demo's op andere plekken op te zetten.

bijvoorbeeld
In Den Bosch:
 http://www.indymedia.nl/nl/2009/04/58897.shtml

En in Gent:
 http://www.indymedia.nl/nl/2009/04/58618.shtml

In plaats van deze demo's te ondersteunen, kiest het "Comite 1 mei demonstratie in Amsterdam" er voor om de mobilisatie voor deze demo's te ondermijnen.
Dit door een demonstratie te organiseren op een centraal gelegen en makkelijk te bereiken plek als Amsterdam. De tijd en energie die gestoken word in het organiseren van deze nieuwe demo, kan veel beter gestoken worden in het ondersteunen van de al lopende initiatieven. Bijvoorbeeld door het mee helpen mobiliseren voor deze initiatieven en het regelen van (groeps)vervoer naar Den Bosch of Gent.

Het contra-revolutionaire gedrag van dit "comite" getuigt dan ook totaal niet van solidariteit, maar eerder van asocialiteit
Stary korovy, Tovarishy! 
Baboesjka B. - 25.04.2009 18:25

Kameraden?
Kameraden?

Voorwaartsch!!!!

Website: http://www.ncpn.nu
 
zo een gezeik 
H. Sneevliet - 26.04.2009 00:05

Wat is er nou mis met een 1 mei demo op de dam als mensen dit willen organiseren? Er zijn vast meer politieke bijeenkomsten op 1 mei , tot aan de oudjes van de PvdA. Vindt je het nou niet asociaal en reactionair om naar Gent ipv naar het Willem Dreeshuis ?


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.