Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Later beginnen echt niet 
CCF - 22.05.2009 17:46

Sorry, maar als je zegt dat we later moeten beginnen, weet je echt niet hoeveel werk dit is. We zitten met planning, bands, djs, techniek, vergunningen, bezoekers die toch komen, inkomsten etc.

Naast alle praktische zaken, is de baropbrengst ook belangrijk. Zonder die inkomsten, gaan we failliet. Want we zijn gratis, dus hebben geen kaartverkoop. Als we later beginnen, mogen we van de gemeente echt niet langer doorgaan. Dus dan zijn we korter open en gaan we failliet. En was dit de laatste CCF. Het is nu ieder jaar weer spannend of we uit de kosten komen.

Als je dus vraagt om later te beginnen, dan vraag je of we ermee willen stoppen. Sorry, dat is nogal lomp. Zeker gezien AFA er zelf ook met een standje staat.

Soms botsen dingen en daar moet je dan respectvol mee omgaan en elkaar de ruimte geven. En niet vanuit de hoogte eisen dat wij maar later beginnen. Of Indymedia-mensen aanvallen zonder dat je weet waar je het over heb. Want van de redactie zit er NIEMAND in de organisatie. Zulke verdachtmakingen vind ik wel erg goedkoop en dat siert een activist niet.

PS: Dit is inderdaad ruis. sorry.
Aktie eerst daarna zuipen 
Antifa - 22.05.2009 17:28

Waarom wordt CC als belangrijker gezien dan NVU tegenhouden? Heeft vast niks te maken met enige indymediaredaksieleden die mee helpen organiseren....

Dus ook aan de CC-mensen. Eerst vechten tegen racisme en dan pas zuipen en feesten. Mijn oproep: Laat CounterCulture later beginnen. Er zijn belangrijkere dingen te doen.
bullshit 
NN - 22.05.2009 17:12

Super cool dat Counter Culture er weer is dit jaar. En in 4 jaar tijd is het uitgegroeid tot iets groots!
Maar moet dit nu op de midden-pagina? Al een week lang zijn er berichten over de NVU demo deze zaterdag. Elke keer met belangrijke info over tegen-acties en updates. En al een week lang staat dit niet op de midden-pagina.

Kennelijk is nieuws over: Counter Culture, Boetes van Nieuw Millingen en Het programma van de PL. Belangrijker dan Neonazi's van de straat houden.
Begrijp het niet verkeert, deze onderwerpen zijn zeker belangrijk. Maar moeten berichten over aankomende acties daar onder leiden, en ondergesneeuwd worden?

Daarom de Oproep aan iedereen om Zaterdag eerst naar Den Bosch te komen om de Neonazi's van de NVU van de straat te houden!
Dan kunnen we na afloop gezellig met z'n alle naar Utrecht om daar onze overwinning te vieren op het Counter Culture Festival!!
mee eens 
Auteur CCF - 22.05.2009 17:37

Ik heb het CCF-artikel (Counter Culture Festival) geschreven en ik ben het er mee eens: Ga eerst die nazi's van de straat houden en kom daarna alsnog naar CCF. Als ik niet in de organisatie (CCF) zat, zou ik dat doen.

Met het posten van het CCF-artikel wil ik ook absoluut niet suggereren dat dit belangrijker is dan directe-actie voeren. Want dat is het niet!

En over de middenkolom: misschien een goed overzichtsartikel schrijven. Voor de middenkolom wordt er niet enkel op de politiek-inhoudelijke relevantie beoordeeld, maar ook op presentatie e.d.

--------
 http://www.indymedia.nl/nl/static/promoted.shtml
Geselecteerd nieuwslijn artikel

Wat is een geselecteerd open nieuwslijn artikel?

Dit artikel is door Indymedia NL geselecteerd omdat het een voorbeeld is van hoe we artikelen graag zien op deze site qua inhoud en opzet.
---------

Succes morgen in DenBosch!

PS: dit mag naar de Ruis. Maar wilde niet dat de indruk werd gewekt dat CCF belangrijker zou zijn dan directe-actie.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.