Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Kameraad 
!? - 24.05.2009 13:40

Er is een kameraad overleden tijdens zijn strijd tegen onrecht. Wees er even bij stil mensen. Soms is het noodzakelijk om geweld te gebruiken tegen onrecht en onderdrukking. Er is geen ruimte voor een pacifist op deze wereld. Die alles incasseren wanneer de robocops of de militairen op hun in slaan en schieten. En alsnog niks doen. Mensen wees geen pacifist maar een strijder voor rechtvaardigheid en vrijheid over zelfbeschikking. Mensen wees geen hippie die alleen maar lullen en geen daden uitvoeren. Al die demonstraties die gedaan zijn zonder confrontatie met de autoriteit wat is de uitkomst ervan. Demonstratie is een illusie die aan de mensen zijn gegeven om pacifisten te creeren en geen strijders. Dus soms is geweld nodig om datgene te bereiken om totaal vrij te zijn van onderdrukking en kapitalisme...
Kameraad sterft door vroegtijdige ontploffing 
Jimmi Hoffa - 23.05.2009 21:56

Gulukkig heeft hij zichzelf opgeblazen en geen onschuldige omstanders. Eige schuld dikke bult!
Geen Medelijden 
NN - 23.05.2009 19:11

Dat iemand ergens voor vecht vindt ik een goede zaak maar daarvoor bommen gebruiken een zeer slechte.

Met die bom had hij wel meerdere onschuldigen kunnen doden.
Elke dode is er natuurlijk een en verschirkkelijk maar als ik het moet afwegen 1 dode tegen mischien 5 of 10 dan is het wel heel makkelijk.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.