Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
nn 
nn - 31.05.2009 22:11

zelf zeker geen kinderen?


Mag dit weg 
Ruis - 01.06.2009 13:57

Lieve redaxie, mag de aanvulling met de persoon die zichzelf ophangt (en dan deze aanvulling ook) weg? 'Hang je zelf op' is geen zinvolle aanvulling.
Beetje eng 
Dr.Love - 01.06.2009 01:39

Om nou te wensen dat kinderen met een hoofd tegen de muur worden geslagen en vervolgens opgegeten worden is schrikbarend. Stuurt U deze woorden ook naar het Katholiek Nieuwsblad ? (waar de meeste werken van uw hand verschijnen.) Hou Indymedia buiten uw persoonlijke waanbeelden over het decibel limiet van spelende kinderen. Ooit een blik geworpen op de nieuwsberichten die hier verschijnen? We houden ons bezig met zaken die er toe doen: globalisering,anti-deportaties,dierenrechten,woonrecht,sociale-zekerheid,anti-racisme.

Dus hou op met dit soort kinderachtige opinie stukjes te schrijven. Niemand heeft hier behoefte aan. En als je frustraties kwijt wil dan koop je maar een dagboek. Ik weet zeker dat de kinderen naast je deur bereid zijn om een mooi exemplaar bij de Bruna voor je uit te kiezen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.