Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Revisionistisch 
MM - 05.06.2009 12:07

@NN
Vreemde reactie. Dan is het Anne Frankhuis dus ook revisionistisch??!
Ik baseer mijn bevinding op hun onderzoek.
Blijven we toekijken. 
nn - 04.06.2009 23:50

Geachte activisten,

Blijven wij gezellig toekijken hoe rechts langzamerhand de macht overneemt en totale fascisme installeert in nederland????????

Ze maken zichzelf wel kapot 
Suus - 05.06.2009 14:08

Ik denk dat er niets anders opzit dan afwachten totdat de PVV zijn eigen aanhang teleurstelt en een stille dood sterft. Dat zal zeker gebeuren als ze eenmaal in een machtspositie zitten. Ze kunnen helemaal niets bereiken met die paar irrationele ideeën die ze hebben en dat zal snel genoeg duidelijk worden. Laat ze dus maar een keer winnen, met een beetje hulp van ons maken ze zichzelf wel kapot...
Linkse dictatuur 
Daniel - 05.06.2009 12:12

---------------------------
Woensdag 10 juni heeft AFA-Nijmegen een inhoudelijk programma met 2 films en een discussie over Wilders. Het thema zal zijn een breed volksverzet tegen parlementair extreem rechts. Met een blik naar het verleden en plannen voor het heden en de toekomst
---------------------------

Hallo lieve activisten,

We leven nog altijd in een democratie en niet in een linkse dictatuur. Het brede volksverzet doe je in een democratie dus in het stemhokje en niet d.m.v. agressieve acties, bedreigingen en isoleren van politieke partijen.

Maar voor 'links activistisch Nederland' lijkt het maar moeilijk te verkroppen als ze op democratische wijze richting de zijlijn worden gestuurd. Dus ik vrees alweer voor de aanslagen die gaan komen vanuit de linkse hoek. We zijn de moord op Fortuyn nog niet vergeten in ieder geval...
Toe maar! 
domela - 05.06.2009 01:55

Heerlijk, dat gezagsgetrouwe indymedia volk... zucht.
vergelijking 
nozemestacrazy - 05.06.2009 01:33

Tja je kunt je afvragen of een vergelijking met de NSB zinvol is. De poster geeft in ieder geval wel een frappante vergelijking qua keuze van beeldmerk. En dat Vrijheid in de naam is op zijn minst opvallend. Het dwepen van Wilders met Israel betekent niet dat hij niet op fascistische wijze haat kan zaaien.

Ik kan deze vergelijking dus zeker waarderen. Laat maar staan, het is de discussie waard.

Ik word bang van de PVV: knieschoten, marokkaans tuig... haat, uitsluiting, en vooroordeel.

Het feit dat een grote groep mensen stemt op deze partij is geen reden om je dus maar neer te leggen bij de standpunten, of deze goed te keuren.



oh jee 
Hippo - 05.06.2009 09:34

*zucht* iemand heeft de deur van het geenstijl-paviljoen weer open laten staan... ;-)
extreemrechts en zionist 
mm - 05.06.2009 01:01

Raar om de PVV te vergelijken met de fascistische en antisemitische NSB.
Wilders is wel extreemrechts, maar geen fascist of antisemiet, wel een militante zionist.
MM de revisionist 
NN - 05.06.2009 01:33

MM vergoeilijkt de Holocaust die Wilders wil aanrichten. Hij stelt zich op één lijn met David Irving en Ernst Zundel, die terecht veroordeeld zijn en tot (helaas te korte) gevangenisstraffen werden veroordeeld.
ge-wel-dig 
ikzelf - 05.06.2009 03:04

Het is ronduit geweldig, deze winst voor onze nieuwe blonde verlosser.
Geloof mij domme linksmenschjes, er komt een dag dat jullie schellen wel voor de bratoogjes wegvallen, en inzien dat Geert den verlosscher is die Nederland weer terug gaat geven een den Nederlandschen menschen
Statistiek gezien. 
nn - 05.06.2009 14:22

Dus ongeveer hebben 6.000.000 mensen officieel gestemd. Daarvan 15 procent dus ong. een miljoen mensen hebben op pvv gestemd. De bovengenoemde is theoretisch en deze aanvulling realistisch. Dus nogmaals is het accepteren of ......

probleem 
probleem verklaring - 05.06.2009 14:13

Het probleem is dat het niet zo maar een simpele reken som is.
Wie is er politiek actief in Nederland. Een kleine minderheid; de rest volgt. Volgt wie dan ook want de dagelijkse beslommeringen en zo kind moet naar school boodschappen doen het zal allemaal wel enzv.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.