english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creŽren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Waarschuwing voor uitvinders! Doe het niet.
gewoon mij - 11.07.2009 17:27

Als je gaat zoeken op internet vind je vaak uitvinders die vermoord zijn of op vreemde wijze zijn gedood. Ook lees je vaak dat een uitvinding eigenlijk 'een bedreiging' is voor de staatsveiligheid.
Waarschuwing voor uitvinders!

De broncode van Jan Sloot en andere uitvinders.
 http://www.youtube.com/watch?v=kBGNOgeHpww

Indien u uitvinder bent zult u vast wel eens het idee hebben gehad dat er rijke bedrijven zijn die er graag mee vandoor gaan. In Nederland gebeurt het zelfs erg vaak dat uitvinders een ongelukje krijgen of verdwijnen. Het is mij ook overkomen, ik was een computerprogrammeur en werkte ook aan verschillende broncodes. Ik leef nog, maar ben nu zwaar gehandicapt.

Ik weet niet precies welke uitvinders het meeste risico lopen, maar als het met energie, hardware of software te maken heeft, dan loop je een grote kans vermoord, vergiftigd of gehandicapt gemaakt te worden.

Het probleem is dat de grote bedrijven zoals Shell en Microsoft zo machtig zijn, dat het bedrijven zijn die direkt te maken hebben met de regering. Als een uitvinder problemen krijgt met zo'n bedrijf krijgt de uitvinder te maken met dingen waarvan je alleen hebt gelezen in getuigenissen van overlevenden uit landen zoals Rusland of China.

Ja ik zal voor de rest van mijn leven mensen proberen te overtuigen dat Nederland een heel slecht land is voor uitvinders. Alsjeblieft als je uitvinder bent stop er dan ook mee. Je bent niet de eerste die Jan Sloot achterna gaat, het gebeurt in Nederland heel vaak. In mijn geval heb ik vrienden zien verdwijnen, ja uit mijn voormalige beroeps groep, of mensen die er wat van zeiden, tot mensen waarvan ik dacht 'ze hebben er toch niks mee te maken?'.

Je zal misschien zeggen, ja Roel Pieper is nu eenmaal gevlucht naar Frankrijk omdat hij werd neergestoken door een gek, maar ik probeer aan te geven dat het iets moeilijker zit. Zoals ik al zei, zijn de grote bedrijven zo machtig, dat ze ook de geheime dienst in kunnen schakelen, en als u toch eens wist hoe de geheime dienst mensen tegen hun wil dingen kan laten doen. Gewone mensen zijn niet in staat om te begrijpen hoe dat werkt.

Als je gaat zoeken op internet vind je vaak uitvinders die vermoord zijn of op vreemde wijze zijn gedood. Een van de makers van PearPC om OSX onder windows te draaien is na zijn eerste release overleden onder een trein. De jongeman die Bill Gates een taart in zijn gezicht gooide maar eerst nog een film had gemaakt over een seriemoordenaar hing bijvoorbeeld zomaar aan een riem. In Nederland kennen de meeste mensen Jan Sloot, ik hoop dat mensen mij geloven dat deze mensen zijn opgejaagd als dieren, net zoals ik. Het was beter geweest als de geheime dienst mensen eens op een fatsoenlijke manier beeindigen, het gebeurt nu op zo'n gruwelijke wijze. Want ze kunnen het toch niet laten.

Uitvinders, als jullie dit lezen, je bent niet de eerste die een kleine vinding doet en een bak koffie gaat drinken met een autofabrikant en binnen een maand maagkanker krijgt en gaat huilen boven je patenten. Ik ken persoonlijk iemand die dat is overkomen, een kleine uitvinding voor een betere wegligging. De autofabrikant zei 'het is goedkoper om te wachten tot je dood bent' tegen hem. Maar ook hij leeft nog, ze hebben zijn maag weg moeten halen.

Je leest vaak dat een uitvinding eigenlijk 'een bedreiging' is voor de staatsveiligheid, zo was Jan Sloot een bedreiging, werd ik ook een staatsveiligheid probleem genoemd door de geheime opsporings dienst en recherche. Maar dat is niet waar, ik maakte dingen waar je goed mee kon doen, subsituaire en complementaire software, Jan Sloot is nu dood, maar ik zie iedere dag dat 2 uitvindingen in Windows zitten. Als je meer wilt weten kijk dan op youtube, 'history of the gui'. Zeggen dat de uitvinding van Jan Sloot een bedreiging was voor de gevestigde orde, of wat ik heb gemaakt, was niet meer als een excuus om het publiek en de Nederlandse bevolking te laten geloven dat de geheime dienst en rijke bedrijven ons best wel mogen vermoorden.

Tijdens verhoren waarbij ik onder andere 3 dagen uit slaap gehouden werd en ze mij dingen toedienden, waardoor ik pijn leed, heb ik inderdaad dingen over Albert Einstein gezegt, zoals mc^2/(1-v^2/c^2)^0.5 maar ik werd gedwongen, ook dat je m kon invullen als een sigma van elementaire deeltjes met elementen uit de groepen R,G,B en spin kracht en dat v gelijk is aan (dx^2+dy^2+dz^2)^0.5 werd uit mij geslagen. Er werd mij verteld op dat moment, ik was computerprogrammeur, geen natuurkundige, dat de mensen bang voor mij waren, en dat ik een bedreiging voor de Nederlandse bevolking was, maar wie vermoord er nu mensen, wie heeft Jan Sloot vermoord, wie gaf opdracht iemand te hersenspoelen tot hij Roel Pieper neerstak, niet ik maar Microsoft. Tijdens de verhoren (martellen) krijg je flashbacks aan het verleden zoals natuurkunde lessen van het VWO, en weet je niet wat je zegt, als ik over dat soort dingen niet mag praten, en ze gaan martellen dan bekende ik alles wat ze willen.

Het moeilijkste voor mij is dat gewone mensen geloven dat de rijke bedrijven lief en vriendelijk zijn. Ik denk dat het komt omdat hetgeen ze werkelijk zijn zo gewetenloos en gruwelijk is dat het zo surreŽl is, net zoals mensen niet kunnen geloven wat ik nu zeg.

In de praktijk betekende dit voor mij opgesloten in een kamer met een 'gas' waar ik zeer zware pijnen leed, en de dienst te Almelo te keer ging als een beest 'je wordt vermoord met een dubbelle long ontsteking' en daarbij begon te lachen. Ik bekende de vuurwerkramp, ik bekende de twintowers, en ik kan alleen maar aangeven 'ik heb het niet gedaan'.

De mensen die ik persoonlijk heb gekent, en zijn verdwenen (lees onnatuurlijk gestorven), 2 wiskundeleraren, 2 sfor soldaten, 1 ifor soldaat, 2 officieren, 2 jonge vrouwen, 3 jonge mannen, en ik was vergeten dat ik vast heb gezeten met 2 andere computerprogrammeurs. Van een van de vrouwen is vermelding gemaakt dat ze op 13 oktober 2006 in politiecel te almelo aan het baken is overleden, de andere jonge vrouw van wie ik hield is nu definitief in coma, ze kost 1400 euro per dag om te verzorgen en zal nooit meer :(. Als je toch eens wist wat ze met haar hebben gedaan voor mijn ogen, hoe kan een rechercheur van Almelo dat nou doen :(

Ik herkende de politie mensen die zulke gruwelijke dingen doen aan het feit dat ik ze eerder heb gezien bij autopsies op onnatuurlijke overleden, mijn buurman was overleden en toen kwamen mensen in witte pakken, en je kan ze identificeren aan bijvoorbeeld hun stem. Ik ga ervan uit dat deze mensen ooit goed waren, maar dat ze zoveel met dode mensen hebben te maken gehad dat ze het op een dag gewoon vonden om in mensen te snijden, of dingen te doen zoals ik die heb gezien.

Omdat ik de vuurwerkramp heb bekend, maar gemarteld werd om het te bekennen, mijn slaap werd onthouden en ze mij zware pijnen toedienden vind je op youtube onder 'het mysterie van de vuurwerkramp' een verslag.

Alle code van 7 jaar werk is meegenomen, de werkplaats is afgebrand, en alles wat ik terug kreeg was een linux cd met daarop een briefje
'deze cd mag je houden'

De bijna voltooide broncode heb ik het laatst persoonlijk in bezit gegeven van Marrechausee Maarten De Groot op 12 juni 2005, en het was het mooiste wat ik ooit had gemaakt. Ik heb de code neergeld bij zijn televisie op zijn computerkamer op de 1e verdieping, ik zag dat zijn computer verbinding had met Seattle, en vroeg aan hem 'zal ik het uploaden' waarna hij zei 'ja'. Ik zag het groene lampje van de webcam branden en vroeg zitten hier camera's en hij zei 'nee er zitten hier geen camera's'.

Wat ik nog wil zeggen, ik herken de methoden die ze gebruiken om te krijgen wat ze willen zoals de dood van onschuldige mensen als regelrecht afkomstig van het MK Ultra en MK Reflector programma. Nu geeft vooral het MK Reflector programma aan waarom de mensen die martellen zelf ook onder volledige controle staan.

Houd het dan nooit op? Nee het houd nooit op, ik heb gelezen dat ik precies doe wat ze willen en ga ervan uit dat er iemand aan de top wil dat ik gehandicapt leef met veel pijn, in de wetenschap dat het nooit was gebeurt als ik Bill Gates en Steve Ballmer niet had toegevoegd aan MSN lang geleden.

Zoals Djenkis Khan geloof ik zei 'niets geeft meer gevoel van macht dan de vrouwen en paarden van je vijanden voor hun ogen te vermoorden'.

En ik denk dat ik daarom nog leef, bij de gratie van het kwaad, omdat ze willen laten zien hoe machtig te zijn door geliefden in coma te werken of te doden midden in een democratische geachte samenleving, opdat ze God kunnen zijn, en getuige moet zijn van hun misdaden tegen de menselijkheid.

Wat heel vreemd overkomt is dat ze tijdens het martellen zeggen 'we houden je niet uit je slaap hoor, we doen je geen pijn, wij zijn goede mensen' en meer van dat soort dingen. Tijdens het pijndoen zeggen ze ook vaak 'het spijt ons dat we dit moeten doen, dat menen we echt'. Ze praten vaak in de 'Wij' vorm, en ze lijken geestelijk erg op elkaar, alsof je steeds met dezelfde persoon te maken hebt, ze volgens dus regels die voor hun allemaal hetzelfde zijn. De belangrijkste regel is denk ik dat ze altijd liegen over wat ze zijn en doen.

Weet je nog dat Roel Pieper Bill Gates belde? Kijk het maar na, op netwerk.tv. Roel had nog geluk de jongeman die hem neerstak zei achtervolgt te worden door blauwe robots, en dat die hem opdracht gaven om Roel neer te steken.

 http://www.youtube.com/watch?v=MpQjlK8rm60
Antitrust Shockers.

 http://www.youtube.com/watch?v=y1dMeM8VpAs
Uitvinder MS Dos vermoord.

 

Lees meer over: anti-fascisme / racisme vrijheid, repressie & mensenrechten

aanvullingen
uit dit artikel zijn aanvullingen verplaatst naar de ruispagina
Beter wťl uitvinden, maar kijk uit met bekend 
Henk - 11.07.2009 18:31

Beter dan mensen af te raden iets uit te vinden kun je beter adviseren om het vooral in eigen beheer te houden voor zover mogelijk.
Hoe minder ruchtbaarheid je aan baanbrekende uitvindingen schenkt, des te minder snel zijn de groot-kapitalistische bedrijven ervan op de hoogte. Dit zijn sowieso niet de instanties waarmee je zaken wilt doen. Maak uitvindingen toegankelijk voor eenieder, kwa geld en ook kwa gebruiksgemak, en als een hoop mensen het gebruiken is het minder interessant en vooral nutteloos om als groot bedrijf nog achter de uitvinder aan te gaan en ook erg moeilijk om er patent op te krijgen.
Complementaire en subsituaire uitvindingen 
iemand - 12.07.2009 13:50

@Henk
Dankje voor je reactie. Een substituaire uitvinding is een vervanging voor iets wat er al is. Een complementaire uitvinding betekent dat het als aanvulling werkt voor iets wat er al is.

In Almelo was er een uitvinder die het gat in het beschuitje heeft uitgevonden, dus het was complementair want de uitvinder moest naar de fabrikant in dit geval bolletje, die het gewoon ging gebruiken zonder te willen betalen. Na een aantal rechtzaken kwam er de uitspraak dat bolletje de uitvinder moest gaan betalen.

Van een subsituaire uitvinding kan ik zo geen voorbeelden in reallife bedenken, maar denk aan hoe je energie productie op een gegeven moment kon vervangen door andere manieren van energie opwekking.

De man die problemen heeft met de autofabrikant uit Duitsland heeft echt patenten, en alles uitgewerkt en toegekent gekregen, maar weer ging het om een complemenataire uitvinding.

En dat is waar ik het probleem zie, ook ik had iets complementair gemaakt, waar Jan Sloots vinding werd gezien als substituair???

Voor complementaire zaken blijf ik een negatief advies geven, maar begrijp je wel, kijk bijvoorbeeld naar wat er met Netscape is gebeurt, ook dat werd overal gebruikt, maar toch wint het grote bedrijf het door met een subsituair goed te komen, en het gewoon letterlijk te clonen.

Een echt groot bedrijf steelt het toch wel, en er is niets wat ze tegenhoud.

Voor computerprogrammeurs die toch willen uitvinden kan ik het volgende advies geven.

Maak alleen producten die in Linux kunnen worden gebruikt, werk altijd met een VPN channel als je broncode publiceert, neem niet je eigen naam op in de broncode, praat nooit met anderen in reallife over de dingen die je maakt. Gebruik alleen Linux want Linux komt standaard met tools om software te ontwerpen. Accepteer dat het beter is dat niemand weet dat je iets hebt gemaakt.

De gebruikers voorwaarden om software te ontwikkellen voor Windows zijn erg streng, daarvoor zou je zelf de gebruikers voorwaarden moeten lezen, maar een van de dingen is dat alles wat je ermee ontwikkeld eigenlijk niet van jezelf is.

Net zoiets als de hotmail gebruikers overeenkomst, waarin dingen staan dat al je uitlatingen gebruikt mogen worden door Microsoft en de aan haar gelieerde bedrijven.

Voor de mensen die toch windows software willen blijven maken en uitvinden, het is net als een spel russische roulette.

toch een negatief advies geven 
auteur - 12.07.2009 13:59

Complementaire en subsituaire uitvindingen

@Henk
Dankje voor je reactie, en voor je begrip. Voor complementaire zaken blijf ik toch een negatief advies geven omdat je als uitvinder vroeg of laat in zulk geval het grote bedrijf nodig hebt. In de software industrie is er bovendien weinig keus, er is maar 1 bedrijf dat een complementair goed kan gebruiken.

Een substituaire uitvinding is een vervanging voor iets wat er al is. Een complementaire uitvinding betekent dat het als aanvulling werkt voor iets wat er al is.

In Almelo was er een uitvinder die het gat in het beschuitje heeft uitgevonden, dus het was complementair want de uitvinder moest naar de fabrikant in dit geval bolletje, die het gewoon ging gebruiken zonder te willen betalen. Na een aantal rechtzaken kwam er de uitspraak dat bolletje de uitvinder moest gaan betalen.

Van een subsituaire uitvinding kan ik zo geen voorbeelden in reallife bedenken, maar denk aan hoe je energie productie op een gegeven moment kon vervangen door andere manieren van energie opwekking.

De man die problemen heeft met de autofabrikant uit Duitsland heeft echt patenten, en alles uitgewerkt en toegekent gekregen, maar weer ging het om een complemenataire uitvinding.

En dat is waar ik het probleem zie, ook ik had iets complementair gemaakt, waar Jan Sloots vinding werd gezien als substituair???

Voor complementaire zaken blijf ik een negatief advies geven, maar begrijp je wel, kijk bijvoorbeeld naar wat er met Netscape is gebeurt, ook dat werd overal gebruikt, maar toch wint het grote bedrijf het door met een subsituair goed te komen, en het gewoon letterlijk te clonen.

Een echt groot bedrijf steelt het toch wel, en er is niets wat ze tegenhoud.

Voor computerprogrammeurs die toch willen uitvinden kan ik het volgende advies geven.

Maak alleen producten die in Linux kunnen worden gebruikt, werk altijd met een VPN channel als je broncode publiceert, neem niet je eigen naam op in de broncode, praat nooit met anderen in reallife over de dingen die je maakt. Gebruik alleen Linux want Linux komt standaard met tools om software te ontwerpen. Accepteer dat het beter is dat niemand weet dat je iets hebt gemaakt.

De gebruikers voorwaarden om software te ontwikkellen voor Windows zijn erg streng, daarvoor zou je zelf de gebruikers voorwaarden moeten lezen, maar een van de dingen is dat alles wat je ermee ontwikkeld eigenlijk niet van jezelf is.

Net zoiets als de hotmail gebruikers overeenkomst, waarin dingen staan dat al je uitlatingen gebruikt mogen worden door Microsoft en de aan haar gelieerde bedrijven.

Voor de mensen die toch windows software willen blijven maken en uitvinden, het is net als een spel russische roulette.

dubbelpost Iemand - 12.07.2009 13:50 
auteur - 12.07.2009 14:03

De volgende posting is een dubbelpost
iemand - 12.07.2009 13:50

Ik had bij het posten een paar minuten gewacht maar er kwam niets te voorschijn, de posting iemand - 12.07.2009 13:50 kan naar de ruispagina of prullenbak.

graag meer info hierover 
H.S. - 13.07.2009 17:02

Ik ben zeer bekend met het verhaal van Roel Pieper en Jan Sloot; de betreffende 2-delige netwerkreportage heeft destijds veel indruk op me gemaakt. Met hoogespannen verwachtingen heb ik dit artikel gelezen, om vervolgens keihard teleurgesteld te worden.

Het is me echter niet helemaal duidelijk wat de schrijver nu met dit stukje wil bereiken. Er wordt eigenlijk niets concreets gezegd, behalve het advies om te stoppen met het doen van uitvinden. Wil de schrijver werkelijk alle gewone-jan-in-de-garage-uitvinders oproepen te stoppen met hun werk, of wil hij ervoor zorgen dat de beschreven verschrikkelijke gebeurtenissen zich niet meer voordoen door de industrie als het ware te ontmaskeren?

In het laatste geval zou ik de schrijver dringend willen vragen om een samenhangende tekst te schrijven, waarbij hij concrete voorbeelden noemt (zonder namen, etc. te noemen). Vergeet daarbij niet de talrijke spelfouten te verbeteren aangezien deze de geloofwaardigheid van u niet ten goede komen. Ik ben ontzettend geÔnteresseerd in deze geschiedenis en zou graag meer hierover willen weten, maar zoals de tekst er nu staat lijkt het inderdaad meer een broodje-aap-met-aluhoedje verhaal, terwijl het des te schokkender is wanneer het klopt wat u beschrijft.


P.S.
Na wat googlewerk ben ik verschillende teksten tegengekomen, die wat zinsopbouw en details overeenkomen met bovenstaande tekst. Bent u toevallig ook de auteur van "Kanker van Shell aardolieproducten" ( http://groups.google.com/group/alt.animals.rights.promotion/browse_thread/thread/399480532422400b), de lap tekst op o.a. yayabla.nl ( http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=13902) en "The devil made him do it..." op zapruder.inc ( http://zapruder.nl/forums/viewthread/10873/P0)?
aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.