Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hallo 
gast - 16.07.2009 19:14

@ alexander,

volgens mij maak je de vergissing te denken dat je op een linkse site bent. Indymedia is een pro-islamterreur site, niets meer en niets minder. De afa aapjes wachten al jaren op de sharia, zodat ze eindelijk zonder problemen hun vriendinnetjes mogen klappen.
nn 
wippie de viking - 16.07.2009 13:23

@ nn

Dus jij bent een activist. Nou jij vindt jezelf wel wat he? Zal ik jou eens wat zeggen? Of jij verveelt je de pestpokken of je bent zelf een fundamentalist. Overal tegenaan schoppen he? Waarom ga je niet een cursus spaans doen?

Donde esta la casa?
La Casa esta ajui.
Donde esta Juan?
Etc.
trol 
trol - 18.07.2009 01:46

ik trol!


Gezever 
Pino - 16.07.2009 19:41

Wat een hoop bullshit in de reacties. Zonde van m'n tijd om het te lezen en zeer storend gezien het hoge trol-gehalte.
@mezelf 
Ik - 16.07.2009 20:08

Wat een leuke website is dit. Ik kan zelfs met boze reakties op m'n eigen postings reageren en mensen reageren daar dan heel serieus op! Jammer dat ik niks beters te doen heb!?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.