Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Het is... 
Dusnie - 19.07.2009 12:56

Gringlish..Effe wenne maar moet lukken.


niks mis mee 
nn - 19.07.2009 12:19

er is weinig mis met het engels, het is hoogstens wat formeel geschreven.
The dialectic of the Movement  
Baffled - 19.07.2009 08:16

Can someone translate this gibberish into english please so we can understand what the writer is trying to say?
Gringlish? 
Nn - 19.07.2009 18:56

Het is 70er jaren revolutionair marxistisch leninistisch maoistisch raf 2de juni elitair jargon. Als je niet in de jaren 70 politicologie of sosiologie gestudeert hebt is deze onzin waarschijnlijk moeilijk te volgen. Een tip voor het vertalen; het gebruik van moeilijke woorden was in die tijd belanrijker dan het uitdragen van een boodschap.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.