Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Astrid? 
Mo - 24.07.2009 00:28

Astrid Essed, ben jij dezelfde Astrid Essed die altijd meterslange brieven tegen joden en homosexuelen uitbraakt en zichzelf daarom journalist noemt? Wat weet je nu opeens weer over Honduras? Allah zal je belonen, dood aan de infidels!
@ja 
Partisaan - 23.07.2009 18:57

Je gaat er vanuit dat ik een vno-ncw fan ben omdat ik voor vrijheid van meningsuiting ben. Ik moet je teleurstellen, ik ben trots lid van een onafhankelijke vakbond maar sinds jij waarschijnlijk nog nooit in je leven gewerkt hebt zul je het nut van onafhankelijke vakbonden niet begrijpen.
@partisaan 
ja - 23.07.2009 12:05

Partisaan weet natuurlijk wel beter, of is een enorme fan van VNO-NCW. Waarom zou je nog dit soort websites lezen als je toch alleen maar vrijemarktsprookjes wil horen (en sinds wanneer staat indymedia helemaal vol met dit soort getrol?)
@ja 
Partisaan - 23.07.2009 16:40

Ik sta al jaren op de wachtlijst maar heb nog steeds m'n Trabant niet gekregen. Ik hoop dat ik een groene krijg!
Zelaya 
Partisaan - 22.07.2009 21:28

Ik vraag me af waarom jullie het opnemen voor die dictator Zelaya. Hij wou net zo als Hitler indertijd de democratie afschaffen door middel van vrije verkiezingen. Hij is gewoon net op tijd opgeruimt. Mischien kan hij een tijdje bij z'n "anti vrijheid van meningsuiting totalitaire" vriendje Chaves gaan logeren!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.