Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 08.09.2009 13:52

@anarchiel

Samenwerken kan alleen op een basis van gelijkwaardigheid. Door met clubs samen te werken die andere mensen bij voorbaat uitsluiten vanwege ras of nationaliteit steun je deze uitsluiting.

Of gaan we nu ook met nazis samenwerken omdat ze ook pro dierenrechten zijn? Of met antisemieten omdat ze ook anti-globalisering zijn?
huh? 
ja - 08.09.2009 14:13

"ophouden met links/rechts denken"? Ben je wel goed bij je hoofd? Ooit van politiek gehoord? Dan moet je dus keuzes maken, linkslibertair wat mij betreft en in ieder geval tegen rechts. Extreemrechts moet zelfs op z'n falie krijgen, wil het er rechtvaardiger aan toe gaan en die paranoia-gasten die er ook veelvuldig bij staan zijn de draad volledig kwijt en moet je dus ook niet in hun waan gaan bevestigen. Ophouden met kierewiet/rechts denken, zou een beter devies zijn
Een hele diepe zucht 
Anarchiel - 08.09.2009 13:31

Zijn jullie hier nou echt alleen maar bezig met polarisatie? Hou nou alsjeblieft eens op met dat in links/rechts denken, lieve mensen, anders komt het sowieso nooit goed.

Altijd dat naar mijn mening ultrakansloze "ze zijn extreem rechts of anti-semitisch"-gelul, dat levert helemaal NIETS op. Ten eerste slaat het in 99% van de gevallen nergens op en lijkt de gemiddelde Indymedia bezoeker koortsachtig te moeten zoeken naar dingen die in die te categoriseren zijn als "rechts" of "extreem rechts". Ik zou zeggen: probeer een echt leven te krijgen, dat is een stuk aangenamer en productiever. Echt.

Zolang mensen in links en rechts blijven denken zullen we elkaar dood willen blijven maken. Dat zouden mensen hier toch ondertussen wel eens kunnen inzien? Zou het daarom misschien eens een idee zijn te kappen met zoeken naar mogelijke polarisatie en een keertje ECHT de handen ineen te steken om ons in te zetten voor zaken die IEDEREEN bedreigen?

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

E-Mail: anarchielingsoc@gmail.com
Website: http://anarchiel.com
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.