Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
extreem rechts 
nn - 22.09.2009 17:50

actiefront is een club van rechtsextremisten gelieerd aan de Vereniging voor Nederlandse Nationalisten. ctiefront is in de groep van de vrijheid van mening fundamentalisten te plaatsen.
moet dat nou 
John - 22.09.2009 16:58

Zeg, leuk dat jullie dit organiseren, maar er is al een omsingeling van de Nederlandse Bank en een anti-nazidemo. Voordat ik naar zo'n demonstratie kom, zou ik wel graag willen weten wie de verscheidene organisaties en individuen zijn.


Opletten 
karel - 22.09.2009 18:20

@nn: blijkbaar verwar je Actiefront (met een 'c') met Aktiefront (met een 'k'). Aktiefront is extreem-rechts, Actiefront niet. Pas op met wat je hier anoniem verkondigt.
Den toch maar Amsterdam 
John - 22.09.2009 17:22

Oké, als ik niet weet wie het organiseert en waarvoor de organisaties nog voor staan, dan ga ik toch maar naar de omsingeling van de Nederlandse Bank in Amsterdam. Lieer me liever niet aan dit soort onduidelijke praktijken. Als je ergens voor staat dan moet je dat m.i. ook durven uit te spreken. En niet op een vage autonome manier. Maar no hard feelings en eveneens veel succes in Den Haag.

gr,

John
... 
SP - 24.09.2009 13:16

Moge het duidleijk zijn dta d eovrige post een troll was van een grappenmaker. Nee, om eerlijk te zijn zijn wij even te druk met actie voeren voor onderwijs en zorg.
@John 
Hagelslag - 24.09.2009 20:21

Hagelslag, een groep niet westerse allochtonen voor het Facisme doet ook mee. Iedereen is welkom en we hopen dat jij ook komt.
Hagelslag 
nn - 24.09.2009 20:43

Wat doet Hagelslag hier? Het zijn een zooitje exstreem rechtse buitenlanders die oa voorstanders zijn van het doodknuppelen van kleine zeehondjes!
namen noemen? 
haha - 22.09.2009 17:08

"zou ik wel graag willen weten wie de verscheidene organisaties en individuen zijn."

John, dit is een lang geleden genomen initiatief tegen de ID-terreur, dus vraag niet om namen...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.