Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Dit is niet de G8! 
pomos - 23.09.2009 11:11

ja, laten we de scheepvaart platleggen, dan komt de rest ook wel goed. Meesterlijk plan. Hier is duidelijk erg goed over nagedacht.

Het zal er ongeveer zo uit moeten zien:

1) de kapitalistische scheepvaart wordt gestopt
2) er vindt een wereldrevolutie plaats die het kapitalisme ontmanteld
3) er wordt een nieuw duurzaam economisch systeem bedacht
4) iedereen wordt ervan overtuigd dat dit een goed systeem is
5) het systeem wordt op wereldschaal ingevoerd

en dit natuurlijk allemaal voor 2015, wanneer de co2 productie zal moeten pieken.

Het is triest maar waar: de Kopenhagentop zal onrechtvaardig zijn en de reductiedoelen zullen niet ver genoeg gaan. Bij de acties zal het er daarom om moeten gaan om betere afspraken af te dwingen. De 200 landen die in Kopenhagen aanschuiven zijn de landen waarmee we het moeten doen. Het is niet anders.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.