Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
kraken 
Moi - 07.10.2009 15:37

Sinds de jaren 60 hebben een paar miljoen nieuwe Nederlanders een woning weten te vinden. Krakers echter vallen maar steeds buiten de boot. Hoe komt dit toch? Zijn ze te lief en laten ze zich de kaas van het brood eten? Of zijn de formulieren te ingewikkeld?

Ze zouden er dan ook voor moetenen pleiten dat tijdens de detentie of uiterlijk bij terugkeer in de maatschappij assertiviteitstrainingen en cursussen kunnen worden gevolgd, vooral gericht op het vinden van een woning, het invullen van formulieren, en het voor jezelf opkomen.

Met name de nieuwe Nederlanders als ervaringsdeskundigen, zouden deze trainingen kunnen verzorgen. Een win-win situatie
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.