Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hou toch op gekken 
karel - 18.10.2009 13:28


Volgens mij ageert ravage o.a. tegen misstanden binnen radikaal-linkse kringen, dat is wat anders dat de redactie zich afzet tegen het links aktivisme. Dat zoudenb meer mensen moeteh doen, al loop je dan het risico door zieke kleuters als fascist te worden neergezet. Als een linksche knokploeg een vreedzaam protest van extreem-rechts verstiert (zie de reacties op de ruispagina bij de oproep van gisteren om actie MDTB in Zaandam te verstoren), is er sprake van een misstand. Lieden die oproepen tot weren van ravage, kunnen beter verkassen naar Pakistan. Jullie zijn écht eng!

zucht 
NN - 18.10.2009 00:43

Het stelletje sukkels, ik bedoel Alex, gaan jullie eens even heel snel terug naar het schrijven voor je kutblaadje, ik bedoel internetzine.

Ik weet niet waar mensen het vandaan halen dat met de varkens tegen de intelligentie zijn aangevallen door mensen met pali-sjaaltjes en bivakmutsen in Leiden. Daar zijn gewoon flyers uitgedeeld hoor. Niet dat het erg zou zijn als ze klappen hadden gekregen.
Goede actie! 
Nn - 17.10.2009 23:54

Antifacisten (met bivakmutsen, palestijnen shawls en de gebruikelijke flauwekul?)vallen een koe en een clown aan in het centrum van Leiden. Hele goede propaganda...... Voor wie?
Scheiding 
Pipo - 18.10.2009 02:00

Blamage schrijft al jaren ranzige stukken waarin het voor Fortuyn, Wilders en andere rechts-menschen opgenomen wordt. Het laatste jaar is Blamage ook nog eens verworden tot een vrijwel kritiekloze spreekpop van facisten. Blamage schijt op Indymedia en linkse activisten, maar blijft wel hypocriet de eigen artikelen hier plaatsen. Laten we daar eens heel snel een eind aanmaken.
NN - 18.10.2009 12:22

Eens met bovenstaand. Met de houding van Ravage zoals dat de laatste tijd aan de gang is, en het duidelijk afzetten tegen de stromingen waaruit het voorgekomen is dan is het misschien tijd om dat, zoals ze zelf zo mooi zeggen, zelfreinigend vermogen eens aan te spreken en hun weren van indymedia.


Lezen 
Koos - 17.10.2009 17:59

Koos kan goed lezen. Koos constateert alleen dat Ravage Nationaal geen inhoudelijke kritiek geeft op MDTB, zich enkel door de rechts-extremisten laat voorlichten over het verloop van de actie en niets meldt over de beweegredenen van de antifascisten.
Ravage Nationaal 
Koos - 17.10.2009 17:46

Alex van Ravage Nationaal functioneert weer eens als kritiekloos doorgeefluik van rechts-extremisten en laat zich alleen door hen voorlichten. Sneue vent die Alex.
Persbericht 
Koos - 17.10.2009 19:36

@nn,

Inderdaad simpel. Je krijgt een persbericht van extreem-rechts, neemt dat klakkeloos over, geeft geen analyse, informeert jezelf niet en je pakt niet de telefoon op om in contact met antifascisten in Leiden te komen om hun kant van het verhaal te vernemen. Kortom, je bent een aartsluie 'journalist' die extreemrechts in de kaart speelt en dat allemaal wel prima vindt. En ja, dat is sneu.
droplul 
nn - 17.10.2009 20:37

@koos: sinds wanneer worden er analyses gemaakt in nieuwsberichten? hoe moet ravage nou weten wie die malloten waren die achter die dolle koe aansjokten? en in een eerder artikel van Alex las ik dat antifa's hem niet te woord willen staan. ze sturen zelfs geen persbericht, vermoed ik. je lult uit je nek. droplul dat je bent.
koos bolleboos 
el - 17.10.2009 19:22

misschien moet 'Koos' voortaan eerst contact opnemen met Ravage, alvorens hij de redactie en personen op naam verdacht maakt of 'sneu' noemt op deze website. ga eerst eens bij jezelf te rade.
Ruis 
geert - 17.10.2009 23:49

Complete ruis dit, natuurlijk. Maar hoe was het stuk van Alex nu weer een 'kritiekloos doorgeefluik van rechts-extremisten'? MDTB wordt duidelijk benoemd als extreem-rechts. Kan Koos niet lezen of is hij gewooon een trol?
Ruis 
Geert - 17.10.2009 17:52

Complete ruis dit, natuurlijk. Maar hoe was het stuk van Alex nu weer een 'kritiekloos doorgeefluik van rechts-extremisten'? MDTB wordt duidelijk benoemd als extreem-rechts. Kan Koos niet lezen of is hij gewooon een trol?
aan koos 
nn - 17.10.2009 23:48

@koos: sinds wanneer worden er analyses gemaakt in nieuwsberichten? hoe moet ravage nou weten wie die malloten waren die achter die dolle koe aansjokten? en in een eerder artikel van Alex las ik dat antifa's hem niet te woord willen staan. ze sturen zelfs geen persbericht, vermoed ik. je lult uit je nek. droplul dat je bent.
Test 
Test - 17.10.2009 22:43

Test, test, Vrankrijk, twee, drie, vier.
Test, test, Vrankrijk, twee, drie, vier.
Zure toon 
Jos - 18.10.2009 14:35

Nix mis met het bekritiseren van vermeende misstanden binnen links. Maar bij Ravage is er meer aan de hand. Alex is doorgeslagen en lijkt gedreven door racune. Hij (en de zijnen?) houden systematisch de hand boven het hoofd van rechts-populisten, en laten geen mogelijkheid voorbijgaan om linkse activisten met een zure toon af te zeiken, ook de geweldloze. En er is zeker wat mis met het kritiekloos plaatsen van persberichten van extreem-rechts zoals Ravage de laatste tijd doet. Ravage kiest al jaren voor een andere politieke lijn. Dat moeten ze doen, maar het is dan ook niet vreemd dat velen binnen de actie-beweging zich allang afgekeerd hebben van het voormalige linkse actieblad.
schaam jullie 
nn - 17.10.2009 21:43

tjezus, aan de hand van wat inymedia naar de ruispagina verplaatst en hier laat staan, laten ze zich wel weer kennen...
kappen nou 
nn - 18.10.2009 15:20

kunnen mensen dat anonieme gezeik en gekanker op andere sites, personen en clubs eens staken? of zet je kruistocht anders voort op debsterffende sites, val ons er niet mee lastiG!
Ravage 
Paul de Groot - 18.10.2009 09:30

Alles wat in Ravage geschreven wordt zijn revisionistische leugens. Na de revolutie weten we wel een plekje voor die lui; het grote antifacistische heropvoedingskamp in Flevoland!
Total Liberation 
TL - 18.10.2009 13:35

"Er is daadwerkelijk wat aan te merken op McDonald’s: het bedrijf is medeverantwoordelijk voor milieuvervuiling, het ontbossen van tropisch regenwoud en het wereldvoedselprobleem."

En gruwelijk systematisch dierenleed misschien?!

Exemplarisch dat dit weer achterwege gelaten wordt.
da's logisch 
nn - 17.10.2009 18:53

@koos: van de ene club krijg je een persbericht, van de ander niet. simpel toch?
klappen 
EnEn - 18.10.2009 01:25

Ze waren in Leiden zeker niet met 4 tegen 1 dat ze het bij folders hielden of stond er politie bij?
vraagje 
nn - 17.10.2009 17:54

heeft WAF ook een persbericht gestuurd naar Ravage?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.