Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Antikrakers opgelet!! 
Maarten - 26.10.2009 11:53

Beste Antikrakers,

volgende keer als er een kraakprotest zal zijn, verwacht ik jullie daar te zien, want denken jullie nou echt dat als kraken illegaal wordt dat ze dan nog antikrakers in hun complexen laten wonen? We strijden op dit moment voor hetzelfde, voor het recht op wonen, en het wordt tijd dat we onze krachten bundelen!

Marichiweu!

E-Mail: misoest@gmail.com
ja 
nn - 26.10.2009 12:21

En ik verwacht dat ik lekker gepijpt wordt!
En snel een beetje!!!!

(mensen betrekken bij je acties doe je door samen na te denken en acties op te zetten.. niet op zo'n toon en daarnaast geloof ik niet dat antikraak verdwijnt straks. Was altijd een mooi argument van ons, maar is het niet zo dat ook in steden waar niet gekraakt wordt nu al genoeg antikraak is?)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.