Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
jaja 
nn - 29.10.2009 15:18

jaja linksfront/henk/whutever dat weten we nu wel,
Vond eerst nog wel dat je een punt had (want je merkt goed dat 1 persoon al die posts doet, maak je geen illusies)..
Maar inmiddels wordt ik wel erg strontziek van die kinderachtige posts steeds.

Ga anders naar de discussieavond ofzo en ga daar je gal spuwen dan hoef ik het niet elke keer te lezen oke?
kerncentrale 
nn - 29.10.2009 16:53







Een kerncentrale in de Flevopolder lijkt mij een mooi en modern alternatief.
Wat een hersenloos gelul 
. - 29.10.2009 18:36

Wat een populair gelul hier. Nederland wilt graag kolencentrales bouwen, dat ten koste van duurzame energie. Nu zijn er eindelijk plannen voor het neerzetten van een windmolenpark. Zo'n park moet ergens van bekostigd worden en ja, daar hebben we dus het kapitaal voor nodig. Of wilden we hier op Indymedia een grootscheepse inzamelactie doen om al die windmolens te gaan betalen?

Dat zo'n park in of nabij een natuurgebied komt is jammer, maar voor een windmolenpark heb je toch een open gebied nodig voor maximaal rendement. Dat betekent dus automatisch dat dichtbebouwde gebieden al afvallen. Hou je dus de zee en landelijk gebied over.

Lijkt mij niet dat dit te maken heeft met een no compromise, maar meer met een realistische haalbaarheid voor een project voor duurzame energie. Ik zie liever dit windmolenpark komen, dan nog een kolencentrale of een kerncentrale.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.