Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Artikel zeer de moeite waard! 
John - 03.11.2009 22:50

Beste NN, wat jij zegt is pertinent niet waar! Waarom het artikel niet onbevooroordeeld lezen? Het gaat ook over de afbraak van sociale verworvenheden, arbeidsrechten etc. En dat is bepaald niet libertarisch. Verspreid geen desinfo!
NN 
NN - 03.11.2009 21:44

Let wel even op dat anarchiel een libertarier is, ultra pro-vrije markt en kapitalisme dus. An sich niet zo erg maar dat het wel duidelijk is dat dit weinig met anarchisme te maken heeft.
Artikel zeer de moeite waard! 
johnny - 03.11.2009 22:55

Beste NN: wat jij zegt is absoluut niet waar! Het artikel eindigt over de afbraak van de sociale zekerheden en dat is bepaald niet libertarisch. Waarom het artikel niet onbevooroordeeld lezen?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.