Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
tja 
nn - 12.11.2009 13:55

Ik ken de precieze situatie daar niet, dus kan er ook niet over oordelen. Maar als je geweld tegen personen verdedigt, vind ik het ook wel interessant om te weten waarom dat geweld volgens jullie gerechtvaardigt was. Als je daar niet een goed verhaal bij hebt ben je sowieso fout bezig. (en met een goed verhaal mischien ook wel)
Was da? 
nn - 12.11.2009 11:36

GETSSTAPO ???

(Deze manifestatie kwam er als reactie op een avond van schermustelingen in de Gentse binnenstad naar aanleiding van twee exreem rechtse debatten die die avond plaatsvonden.Hierbij werden 3 extreem rechtse kopstukken verwond)

lijkt me duidelijk


Parka 
NN - 12.11.2009 18:12

"Die laatste bijvoorbeeld, in een parka jas in camouflagekleuren en het gezicht grotendeels met een sjaal verstopt, zag er niet bepaald love and peace uit."

Ja natuurlijk, als je je zo kleed dan vraag je om klappen.
reply 
Defiance - 12.11.2009 12:59

Lijkt me niet helemaal duidelijk. Het is gewoon nep underdog gedrag, zielig doen terwijl je zelf ook niet lief bent.

Het door jou geciteerde stukje zegt niets over waar deze fasho's zich zelf schuldig aan maken. Misschien een voorstel voor een volgende demo van de NS-A: 'Tegen wederkerend geweld' Of 'Voor eenrichtingsverkeer in geweld'
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.