Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
.. 
auteur - 02.12.2009 15:36

Met de retoriek "rekening vereffenen" wordt bedoeld om de schuldigen die de koerden en de armeniers hebben onderdrukt te berechten. Het is onvermijdelijk om de waarheid te negeren. Wat nu al meer dan 90 jaar wordt genegeerd door de turkse ras staat en de rest van de zogenaamde westerse regeringen. De koerden willen een eind eraan het is gewoon genoeg, genoeg en genoeg.

... 
nn - 03.12.2009 01:06

Beste auteur, als dat zo bedoeld wordt is het natuurlijk een heel ander verhaal, maar zo komt het allemaal niet over, met name omdat het in de context van dood en verderf staat:

"Als de Turkse Staat een miljoen van de veertig miljoen Koerden vermoord, zullen we nog met de 39 miljoen nog vastberadener zijn. Uiteindelijk zullen we vereffenen met deze hypocriete, barbaarse Turkse Ras Staat."
... 
nn - 02.12.2009 18:07

Een eigen staat omdat de Meden tot 550 jaar voor Christus in die regio een eigen staat hadden? Sindsdien is volgens mij van die lui weinig meer vernomen.
... 
nn - 02.12.2009 15:08

met retoriek als 'de rekening vereffenen' wek je hiero eerlijk gezegd weinig sympathie op...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.