Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
nn 
nn - 05.12.2009 21:25

En gaat de pleuris dan ook uitbreken zondag zoals aangegeven op de poster, of wordt het weer een suffe optocht met wat loze kreten om daarna met zijn allen weer de kraakkroeg in te duiken?

Ik wil niet perse de organisatoren van een dergelijke demo aanvallen. Maar om op een poster neer te zetten vuur en vlammen voor iedere staat en kreten als de pleuris moet uitbreken, tsjah... Dan zou dit toch ook wel het doel moeten zijn. Anders blijft het maar weer steken bij feel-good subculturele loosheid.

Succes in ieder geval zondag!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.