Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
onbekende groninger 
robje - 08.12.2009 04:57

heyy zou jij mischien even willen mailen met me ik wil graag naar groningen gaan om te wonen omdat me vriendin daar woont maar ik ken niemand daar en ik ken de weg niet de lege pandjes niet etc etc
ik wil daarom wat meer mensen spreken en zo een beetje info vergaren en een beetje mensen ontmoeten ik woon nu namelijk in gelderland dus als je me kun helpen mail dan aub naar robje87@hotmai.... groetjes
robje nb waar ik nu woon is ook gekraakt:D

E-Mail: robje87@hotmail.com
Website: http://maxgaatloos.hyves.nl
 
openheid 
robje - 08.12.2009 19:13

heey suc6 ermee en graag gedaan ben benieuwd of je wat aan de info hebt??
ik heb vrij wijnig te verbergen dus... snap ik de grap nu niet of ...?
cool! 
Tjerk Luijtjens - 07.12.2009 18:47

anti-anti-kraak kraak. dat is het volgensmij als je dr even over nadenkt.

maargoed. topaktie natuurlijk weer!

maar eh... wie is de eigenaar? wat zijn de plannen met het pand? waarom stond ut leeg? enne waar komt dat nak beheer opeens vandaan? fototje?

beetje meer info graag.
Bedankt 
AIVD - 08.12.2009 17:23

Wij van de AIVD danken u van harte voor uw medewerking aan onze strijd tegen terrorisme. Bovenstaande gegevens komen ons goed van pas.

Bedankt Robje!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.