Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
realisme 
Dico Majoor - 12.12.2009 08:45

Alsof veganisten niet meeleven met afrika ?
Tuurlijk vind ik het verschrikkelijk wat er gaande was en is in Afrika (en de rest van de wereld waar mensen het niet zo goed hebben als wij) maar we moeten wel realistisch blijven. Afrika is moeilijker voor ons om te veranderen vanwege de corrupte regimes, tegenstribbelende regeringen en simpelweg de afstand. Als het kon zou ik ook wat voor deze arme mensen doen maar dat gaat simpelweg niet, hopelijk kunnen andere mensen dit wel. Het probleem met de geiten en schapen kunnen we echter wel het hoofd bieden. Daarom vraag ik jullie te stoppen met critisch zijn op andermans ideeën en zelf de handen uit de mouwen te steken om deze wereld beter te maken. En zodra ons vervuilde systeem is aangepakt, zie ik jullie graag in Afrika.
Niet 
NN - 11.12.2009 10:02

Je kan niet voor iedereen spreken, want niet iedereen in de samenleving is eens met je standpunt.
dood 
nn - 11.12.2009 11:25

aan een veganistische levenswijze is ook niets natuurlijk misschien is het dan ook beter dat veganisten ook doodgaan.
luxevegan 
nn - 11.12.2009 13:14

waarom heb ik geen enkele fucking vegan een actie weten opzetten voor de toenmalige hongersnood in darfoer ? omdat je je meer met koeien als met 'negers' (excuseer voor het taalgebruik) kan identificeren , veganisme is goed maar het is een schande tijd en geld in dierenbevrijding te steken zolang er mensen bij bosjes sterven !
relatief 
veganist - 11.12.2009 10:54

Die geiten worden over het algemeen gehouden om ze zwanger te maken, te melken tot ze 'af' zijn en te slachten, niet echt een waardig leven voor die dieren. Wat mij betreft hadden ze nooit geboren moeten worden. Er is niets natuurlijks aan hun leefsituatie, en als ze toch zo uitgebuit worden hun hele leven, hoe eerder ze dood gaan hoe beter voor ze.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.