Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
En hoe was het? Graaf fotoverslag svp 
Roberto H. - 18.12.2009 22:29

En hoe is de wake verlopen?? Graag even een mooi fotoverslag.... Natuurlijk is er niemand komen opdagen, want wat stelt een protest voor zonder de juiste protestborden e.d. Kortom, laten de mensen met kritiek op het volwassen besluit van de ADC weer snel in hun mandjes terug kruipen. En zijn de mensen die hier zo'n kritiek uiten op het besluit van de ADC ooit bij een protestactie van de ADC geweest??? Ik denk het niet.....nee, zij vinden het prettiger en effectiever om lekker vanaf de zijlijn kritiek te uiten....geweldig, respect!
nep adc 
nn - 18.12.2009 05:21

was het niet al tijd we laten ons door niks stoppen weer of geen weer
maarja je kan ook niet veel van mensen verwachten die het dbf al slecht vinden en er zelf wel voor gezeten hebben he
belachelijk 
klfl;r - 18.12.2009 20:56

het initiatief is supergoed natuurlijk, geweldig om hiertegen in actie te komen, ik wens de organisatie er dan ook heel veel steun in. Maar om een actie als deze te cancellen vanwege slecht weer? Iedereen maakt toch voor zichzelf uit of hij/zij wel veilig in tilburg kan geraken? Dan komen er waarschijnlijk wat minder mensen, misschien een groot gedeelte zelfs uit Tilburg zelf, maar dan sta je er wel. Nee.... dit is niks en stelt mij teleur...
Verantwoord 
Gil van Duuren - 18.12.2009 10:15

De beide 'nn'-reacties zeggen meer over deze anonieme types dan over de ADC. Een grote mond van achter de pc en dan uiteindelijk vanavond niet bij Hartelust voor de poort staan. Doet de ene nn dat wel dan heeft hij de lachers op z'n hand. Overigens, toont de ADC met haar besluit aan een verantwoordelijke organisatie te zijn die ook oog en oor heeft voor vele dierenvrienden in binnen- en buitenland die vandaag niet alles in het werk hoeven te stellen om naar Tilburg af te reizen. Het besluit verdient respect en geen zielig afkrakerig gezeik.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.