Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Kraak 
xx - 24.12.2009 03:35

Beste nn,

Jammer dat het leven zo zwaar voor je is. Ook triest dat je niet kan studeren omdat je daar nou eenmaal niet geschikt voor bent. Als je wat slimmer was zou het leven een stuk leuker zijn, dan had je ook in van die studenten kroegen kunnen zitten en mischien wel met een van die leuke studentes kunnen praten , je weet wel zo eentje met zo'n leuke bril. Nogmaals, het spijt me dat het niet allemaal zo makkelijk voor je gaat. Ik hoop dat je je plekje vindt.
Jullie deugen niet. 
nn - 23.12.2009 23:11

Een studentenkraak groep / spreekuur op zich al vreemd. Waarom moet een bevoorrechte groep ook nog eens extra aandacht doormiddel van een eigen spreekuur enz. Dan ook nog voortdurend eigenlijk alleen maar kraken op de beste en leukste plekken van de stad namelijk centrum Amsterdam waar het studenten schorem toch al te vaak wordt gesignaleerd. Ze hebben het daar goed voor elkaar met hun gezellige college plekjes kroegjes tal van voorzieningen waar het voor hun lekker goedkoop toeven is. Is er binnenkort ook een kraakspreek uur voor arbeiders ? Voor dakloze sans papiers ? Voor zeilmeisjes ? Donald Duck lezers ? Blonde kuif pruiken dragers ?
Gewoon dus een algemeen kraakspreek uur en kraak groepen. Moet je als armoe zaaiende dakloos zonder inkomen of wat dan ook gaan concureren met van die bebrilde met woeste haardos getooide gladjanusen die goed voor hun zelf zorgen ? Wie had dit pandje het eerst ? Was dat maar waar. Gebeurd niet meer tegenwoordig. Erg genoeg dat ik deze kritiek niet vaker lees maar in het kader van de kerstgedachte
tegen egoisme en bevoorrechten van het eigen kliekje lijkt het me wel toepasselijk. Dan die foto's en filmpjes van en door die gasten om kotsmisselijk van te worden zo van " hier is weer eens iets GROOTS verricht ". Vervolgens niet veel later eindigen ze op het pluche zie bijv. die Groen Linkser wethouder in Amsterdam die in tachtiger jaren filmpjes als " studenten leider " vervaarlijk uit zijn met oog potlood
gesierde oogjes de de wereld in staart. Ik heb dat wijf van hem persoonlijk eens gevraagd tijdens een pauze van een Groen Links bijeenkomst zo'n jaar of negen geleden hoeveel ze verdiende met haar baan in Straatsburg. Werd ze me daar effe kwaad op een kinderachtige manier stond ze ma daar " na te apen ". Jullie weten dat jullie niet deugen en zijn er nog trots op ook waarschijnlijk. Geluk er mee. Tsja er zijn winnaars en verliezers in deze wereld ? Anarchisten weten dat het net effe ingewikkelder in elkaar steekt.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.