Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@drs. A. Dankert 
nn - 06.01.2010 16:38

ergerlijk dat indymedia niet door deze "9-11" onzin heen prikt.
verwijderen 
nn - 06.01.2010 12:28

samenzwerings-onzin
wereldberoemd 
ja - 05.01.2010 01:26

"een wereldberoemde documentaire", je bedoelt loose change zeker, over broddelwerk gesproken. Dat er nog iemand is die dat serieus neemt.
Mabel en Sinterklaas steken het lont aan  
drs. A. Dankert - 05.01.2010 00:32

@nn

"Nu heeft Soros ook al de WTC-torens opgeblazen of begrijp ik er weer niets van?"

Tuurlijk grapjas, dat is precies wat er staat en Mabel en Sinterklaas hebben het lont aangestoken. Je begrijpt het helemaal.

Het 'videootje' waar je het over hebt is een wereldberoemde documentaire. Maar goed. Je hebt gelijk, het is een ultrarechts, neo-nazi gefantaseerd complotverhaal geschreven door een doorgedraaide freak. Dat wilde je toch horen? Tevreden zo?

Interessante ruis-discussie.
refo's 
nn - 04.01.2010 15:54

de indymedia bezoekertjes zijn zeg maar de refo's van de linkse scene.
nn - 03.01.2010 22:07

Lieve NN, als anarchiel dat wil schrijven mag dat toch? Vind het behoorlijk theoretisch en stoffig overkomen, dus ik snap overigens niet dat je analyse tussen haakjes zet. Alsof het geen analyse is als je niet tot dezelfde conclusie als NN (en mij) komt..

Daarnaast gaat dit over totaal iets anders. Er zijn diverse clubjes organisaties en personen die GEEN economische analyses maken. Daar hoor ik je nooit dit soort zeurcomments plaatsen, NN. Waarom is dat? Zo stimuleer je je bek houden en niet nadenken over belangrijke punten. Mogen mensen in onze beweging hier niet over nadenken, of mogen mensen die hier over nadenken niet bij onze beweging horen?

wat-de-boer-niet-kent-dat-vreet-ie-niet 
Mrs. Ostrich - 04.01.2010 18:39

"Vrijheid is het recht mensen te vertellen wat ze niet willen horen."

George Orwell
daar heb je die rechtse trol weer 
nn - 03.01.2010 22:56

heil agent 6826.
NN 
NN - 03.01.2010 22:46

@NN,

Heel simpel, omdat het wereldbeeld en de ideale wereld die Anarchiel voorstaat er een is van private markten, ingeperkte overheid TEN BATE van het bedrijfsleven alleen en de dominantie van het kapitaal. Het lijkt me niet dat indymedia daar de plek voor is. Mocht je dat wel vinden, dan denk ik dat het gros van de linkse beweging op indymedia niet veel meer te zoeken heeft.
libertarisch 
6826 - 03.01.2010 19:11

Anarchiel is geen anarchist, maar een libertariër. Met vrienden als de vereniging van nederlandse nationalisten, het vrije volk en actiefront, lijkt het mij dat hij zijn complottheorieën niet op indymedia kwijt hoeft.
.. 
nn - 03.01.2010 20:08

6828 is ook geen anarchist!!!
laten we hem verbranden!!!!!
@'Anarch'iel 
NN - 03.01.2010 21:14

 http://www.anarchiel.com/display/macro-economie_nader_bekeken_deel_3_conclusies_en_vragen

Lieve Anarchiel, je economische 'analyses' (als het zo mag heten) stoelen op privaat eigendom van de productiemiddelen, wat per definitie haaks staat op anarchisme.
Jippie! Gratis verwarming 
Anarchiel - 03.01.2010 20:11

Ook nog verbranden? Wow, het kan vanavond niet op :P

E-Mail: anarchiel@anarchiel.com
Website: http://anarchiel.com
 
OOH 
nn - 04.01.2010 13:52

Lees ik daar kritiek op links en linkse mensen?
JE BENT EXTREEM-RECHTS! NET ALS DE RAVAGE!
off-topic gezeik & ruis 
Jimmy - 03.01.2010 21:41

Wat heeft deze onzinnige en polariserende discussie met de inhoud van het artikel te maken?

'Links', 'rechts', 'wit', 'zwart': gaat het niet uiteindelijk om het zoeken naar waarheid?

Ik vind het een hoog ruis-gehalte hebben en afdoen aan het verhaal. In feite is het een soort debunken om het debunken. Gezeik dus en ruis.

Graag inhoudelijk en on-topic reageren wat mij betreft.
het is allemaal slechts 'broddelwerk'  
drs. A. Dankert - 05.01.2010 08:03

@ja

Inderdaad, deze documentaire is zo beroemd dat zelfs jij meteen weet waarover ik het heb. "Broddelwerk" zeg je ook weer hier. (goed onderbouwde argumentatie trouwens). Wel, mijn advies: blijf netjes het ANP-journaal kijken en de ANP-Volkskrant lezen en andere visies veroordelen. En jij wilde actie voeren? Groeten.

broddelwerk blijft het 
ja - 05.01.2010 00:06

@ “9-11 broddelwerk? Wat is dat?"

Nou dit bijvoorbeeld (uit het betreffende stuk!. Nu heeft Soros ook al de WTC-torens opgeblazen of begrijp ik er weer niets van?) (en dan video-tjes op youtube of een link naar je eigen website opvoeren als 'bron'.)

Ik citeer:
Soros was een van de hoofdsponsors van Obama maar ook van Osama. Soros heeft een fortuin gemaakt in de wapenhandel met Osama bin Ladens broer Shafiq bin Laden. De Times van 8 mei 2003 bericht hoe Soros als partner in een Carlyle fonds, tezamen met president Bush op de ochtend waarop American Airline nummer 11 de WTC-noordtoren doorboort, een zakenontmoeting heeft met Shafiq en rechtstreeks verdient aan de gelijktijdig geënsceneerde tereurhoax waarbij 3000 onschuldige burgers worden geslachtofferd. De uiteindelijke winsten, nadat het WTC is opgeblazen en de ‘War on terror’ kan beginnen, zijn astronomisch.xvi



niet @nn, ik bedoelde @ja 
drs. A. Dankert - 05.01.2010 00:51

Ik bedoelde hierboven natuurlijk @ja.
Jimmy is verdrietig 
Jimmy - 03.01.2010 22:29

“Lieve NN, als anarchiel dat wil schrijven mag dat toch?”

“Daarnaast gaat dit over totaal iets anders.”

“... zeurcomments plaatsen, NN. Waarom is dat? Zo stimuleer je je bek houden en niet nadenken over belangrijke punten. Mogen mensen in onze beweging hier niet over nadenken, of mogen mensen die hier over nadenken niet bij onze beweging horen?”

Goed gesproken en helemaal eens!

Voor wat betreft de schrijver daarboven die het heeft over “Het is debunken om indymedia schoon proberen te houden van alles wat aan rechts gelinkt is of kan worden.”

'Schoonhouden'? Zijn andersdenkenden vies? Censuur? Rechts?

Wat een triestheid!!

Gaat het uiteindelijk niet om de waarheid in plaats van dat eeuwige rechts-links? Als je een open geest hebt wil je toch alles onderzoeken? Waarom deze verdeel en heers? Zo erg zelfs dat men niet eens meer naar elkaars standpunten wil kijken. Dat is precies wat machthebbers beogen: vechtende honden die zich niet bezighouden met het kernpunt. Zo gaan zij er met 'het bot' vandoor.

Nog steeds heb ik namelijk geen woord over de inhoud van het artikel gehoord!

Dit stemt me voor de bevolking van Nederland in en in triest. Zelf geloof ik dat we EEN zijn: christen, atheďst, moslim, jood, Surinamer, kaaskop etc. Waarom elkaar niet de hand geven?

Rechts-links: trieste bedoening hier!
uitleg 
6826 - 03.01.2010 21:58

Ik snap je reactie Jimmy, maar je hebt het op 1 punt mis. Van debunken om het debunken, zoals jij dat noemt, is geen sprake.
Het is debunken om indymedia schoon proberen te houden van alles wat aan rechts gelinkt is of kan worden. Ravage is wat dat betreft al te ver heen. Ik zou het vervelend vinden om ook op indymedia om rechtse schrijvers heen te moeten slalommen.
Polariserend kun je het misschien wel noemen. Ik noem het de boel schoon houden.
ach en wee 
ja - 05.01.2010 08:18

@ drs dankert
We zitten hier op indymedia en niet de anp, en dat is niet toevallig. Maar dat wil ook niet zeggen dat elke omgevallen kaartenbak even serieus genomen moet worden
puberaal 
drs. A. Dankert - 06.01.2010 14:36

@nn: "samensweringsonzin"


Daar gaan we weer met jouw holle napapegaaiende kretologie zonder een greintje inhoud. Ergerlijk gewoon en puberaal.
@drs. A. Dankert 
nn - 06.01.2010 16:21

ga maar lekker een aluminium hoedje opzetten.
Goed dat ik het weet 
Anarchiel - 03.01.2010 20:10

Blij te horen dat ik libertariër ben en geen anarchist. Weer wat geleerd.

Lang leve polarisatie!

E-Mail: anarchiel@anarchiel.com
Website: http://anarchiel.com
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.