Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
nn 
nn - 20.01.2010 02:39

en waar haal jij deze informatie vandaan andre? Zo is het bijvoorbeeld bekend dat de kogel die in falkner is blijven steken van een ander kaliber was dan het pistool van mumia (en tal van andere bewijzen)

Meer info over hoe mumia er in is geluisd en 'harde' bewijzen:
 http://www.mumialegal.org/

support mumia op  http://www.freemumia.org
nn 
nn - 20.01.2010 21:00

@andre
ja een website die over MOVe praat als "radical cult called MOVE." moet je vooral serieus nemen...
moordenaar? 
mumia - 20.01.2010 02:41

wel behoorlijk lieve boeken die mumia schrijft anders voor een moordenaar:

"His books, writer from a small death-row cell, are: Jailhouse Lawyers: Prisoners Defending Prisoners (2009); We Want Freedom: A Life in the Black Panther Party (2008); Faith of Our Fathers: An Examination of the Spiritual Life of African and African-American People (2003); All Things Censored (2001); Death Blossoms: Reflections From A Prisoner of Conscience (1996); Live From Death Row (1995)."
nn 
nn - 20.01.2010 20:56

hey andre:
leuke site hoor met al die myths valt alleen wel op dat er met geen woord gerept wordt over cointelpro. Of nee natuurlijk waren de politieagenten van philadelphia destijds echte lievertjes...

Wat er als zgn 'bewijs' wordt gebruikt tegen mumia is voor een groot deel gefalsificeerd door deze fijne agenten en het cointelpro programma.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.