Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
wie? 
ja - 20.02.2010 11:56

Toch niet weer de IS he?
IS? 
nn - 20.02.2010 21:02

tsjah welk begrijpelijk dat mensen denken dat dit initiatief van de IS komt. Ben erg verheugd te lezen dat dit niet het geval is. Laten we vooral allemaal komen om het monopolie van de IS op studentenstrijd te doorbreken. Diat de IS wel veel studentenacties voeren (hoe hopeloos reformistisch ze ook zijn) kunnen we alleen onzelf (of mijzelf iig als 'autonome anarchist') aanrekenen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.