Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
o ja 
dinges - 22.02.2010 10:36

Wie neemt het daqn op voor illagelen en asielzoekers (je begint er zelf over)? Kom maar op, welke partij? Met je tirade tegen "de rijke, lekker alternatieve verwende nederlandse anarchistjes" vind je natuurlijk dat we 'links' moeten 'stemmen'. SP zeker? Heb je wel eens naar hun opstelling in deze gekeken? gefrustreerde kadaversocialist.
snap het niet 
wel - 20.02.2010 19:30

Ravage vond Wilders toch zo'n toffe peer?
Eh.. Wat? 
NN - 20.02.2010 17:40

Niet stemmen is wel het stomste wat je kan doen. Stem dan blanco, dan gaat je stem helemaal nergens heen.
ongeldig 
nn - 20.02.2010 19:45

Een blanco stem wordt in Nederland wel meegerekend in het opkomstpercentage, maar heeft geen invloed op de uitslag van de verkiezingen. Een blanco stem wordt namelijk gezien als een ongeldige stem. mensen die niet deelnemen aan de verkiezingen, hebben in elk geval nog een geldige stem.
.. 
.. - 20.02.2010 22:24

De belachelijke discussie tussen niet- of blanco stemmen waarin indymedia zich elk jaar mee bezig houdt toont de luxe positie aan waarin de rijke, lekker alternatieve verwende nederlandse anarchistjes zich bevinden.

Zit je te wachten op je verblijfsvergunning, zit je zonder huis of voedsel dan maken al die principiele alternatieve politieke standpuntjes weinig meer uit. Dan is wel of geen zetelwinst voor de ene of de andere partij namelijk een kans op het behalen van een van die basisbehoeftes.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.