Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Schrik! 
nn - 21.02.2010 11:22

Jeetje, hier zullen de PVV en sympathisanten van schrikken zeg: een paar stickertjes. Dit soort 'acties' schiet dus echt niet op. Bestrijdt de PVV op inhoud tijdens allerlei komende politieke bijeenkomsten.
Jaja 
NN - 21.02.2010 13:22

@nn

Heb je eigenlijk wel de PVV de laatste paar jaar gevolgd? Je zou ze kunnen bestrijden op inhoudelijke gronden als ze ook daadwerkelijk deelnamen aan publiek debat én... als ze ook daadwerkelijk inhoud hadden.
negeren 
nn - 21.02.2010 17:58

ja de pvv negeren... dat helpt... de PVV is niet te negeren, ze zijn er nu eenmaal dus we moeten ermee dealen. Dit is hetzelfde als zeggen je moet geen actie voeren voor minder CO2 uitstoot want dan help je de CO2 uitstoot alleen maar... (stom he?)
NN - 21.02.2010 17:04

Halfbakken gedrag van de vorige posts die blijkbaar wel in staat zijn commentaar vanaf de zijlijn te leveren maar in daadwerkelijke acties afwezig blijken te zijn. Mensen die zich daadwerkelijk met dit soort dingen bezig houden zouden de conclusie hebben weten te trekken, net zoals zelfs de partijen, dat de discussie aangaan niet haalbaar is omdat Wilders die discussie niet aanwil. Niet op het onderwijs, niet op de zorg, niet over de toekomst van de economie en zeker niet met oplossingen komt over hoe men met elkaar toe kan werken naar een oplossing.

denk na 
nn - 21.02.2010 17:19

afa wordt in almere gezien als een intolerante gewelddadige club... hup, weer een zetel erbij voor de lokale PVV. ga vooral zo door, en denk vooral niet na.
inhoud? 
nn - 21.02.2010 13:48

De inhoud van deze campagne zit hem in de verwijzing naar de site van actiegroep wilders sluit ook jou uit (www.wilderssluitookjouuit.nl) de actiegroep houd zich op verschillende vlakken bezig met de PVV en op de site staan diverse inhoudelijke artikelen over de PVV en over waarom de PVV slecht is voor meerdere groepen en niet alleen moslims (natuurlijk ook voor moslims maar dat behoeft minder uitleg). Goede actie met een goede inhoudelijke basis (want een sticker leent zih goed voor een verwijzing en niet voor hele politieke analyses. Oh ja, en ga zelf eens iets doen tegen de PVV voordat je kritiek hebt.... :)
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.