Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
snap het niet 
nn - 26.02.2010 13:21

in almere stemt ook niet iedereen op het cda, of gl, of pvda... en die partijen hebben ook allemaal minder geslaagde voorstellen. dus waarom uitsluitend een protest tegen de pvv...? maak er een tocht tegen alle politieke partijen van!
Raad 'ns wie ze in dienst nemen... 
65 jaar geleden: bevrijding - 28.02.2010 01:29

De geschiedenis herhaalt zich. onder de schijn van democratie is de volksmassa eens te meer in het fascisme gemanipuleerd; dank u onderwijssysteem, dank u media, dank u overheid, dank u corporaties

Aan ons dan maar weer om ze te her onderwijzen en de mars te stoppen. Dresden: prachtig, omcircelen en laten zien waar ethiek staat.

“It is advertising and the logic of consumerism that governs the
depiction of reality in the mass media“ Christopher Lasch
30 namen voor hetzelfde 
Marino Van Santen - 26.02.2010 19:27

Houd niemand voor de gek. AFA/AAA/Indymedia/Kafka ... toch allemaal hetzelfde.

Laten we wel wezen, AFA en fervent trotse linkse mensen zullen degene zijn die dit organiseren en dit zondag zullen uiten.
Maar 40 mensen 
Marino van Santen - 28.02.2010 15:13

Circa veertig mensen liepen mee in een bloemetjespyama, slechts weinig mensen sloten zich tijdens de tocht door het centrum van Almere aan.

LOL..
Goedzo! 
nn - 26.02.2010 13:04

Mooi creatief bedachte actie! Kan er niet bij zijn maar ben enorm benieuwd naar het resultaat!
slechte bron 
johnvd - 28.02.2010 16:52

@Marino van Santen

ik weet niet waar je deze onzin vandaan haalt.
In het begin liepen er niet zo veel mensen mee, ik schat 40 a 50 mensen.
Maar aan het einde waren het er eerder 80 a 100.
@snap het niet 
ja - 26.02.2010 13:48

Dan organiseer jij dat toch? Stom gezeur. Als je niet snapt dat mensen bezorgd zijn over het feit dat er een partij van een racistische idioot aan de macht dreigt te komen waarvan de lokale vertegenwoordiger graag mensen in de knieen wil schieten, en daar wat tegen wil doen, moet je misschien andere websites gaan lezen (en spammen).
.. 
nn - 26.02.2010 13:48

@niet-snappende-nn
Doe je eigen actie dan ipv laf op internet te gaan zeiken, of ben je zo'n stomme troll ? Wens je veel succes met je marginale subculturele luchtkasteel en laat nu de rest van ons zich met problemen van de echte wereld bezighouden. Voordat het te laat is.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.