Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@jaweer 
jaikweer - 02.03.2010 16:40

Onwelgevallige berichtgeving moet het zwijgen opgelegd worden net zo als onder het regime van Chavez.
Chavez 
NN - 03.03.2010 15:21

Ongetwijfeld door de CIA gepost om de grote leider Chavez in diskrediet te brengen.
sektarisch 
nn - 02.03.2010 19:58

@ jawohl,

ik ga helemaal niet op geenstijl zitten. en ik ken korpsballen die voor meer dingen openstaan dan de anarcho's. nou jouw reactie belooft wat voor als jullie aan de mo=acht komen: totale dictatuur dus.

1 troost; jullie komen toch nooit aan de macht want daar zijn jullie veel te gesloten voor. Mag ik het woord "sektarisch" gebruiken voor anarcho's?
we 
jahwohl - 02.03.2010 19:38

we = niet jij dus, ga maar bij geenstijl ofzo zitten 'reaguren', of bij de koprpsballen verderop in de kroeg. Een keer een boek lezen zou natuurlijk ook een optie zijn, maar misschien in jou geval minder.
duidelijk 
jaha - 03.03.2010 14:04

Ok, dat zegt genoeg, je hebt geen idee, weet niet eens of je het ermee eens bent maar vindt "het alleen goed dat er ook eens andere geluiden op IM gepost worden". Zet de sluisdeuren maar open, smurfensong van vader abraham, geleuter van wildersfans. Dat kan inderdaad bij geenstijl niet eens.
@nn 
jazeker - 02.03.2010 23:14

Je doet maar. Blijft de vraag wat een oeroud youtube filmpje van een vage russische zender, gepost onder een valse naam die een serieuze bron moet suggereren, hier te zoeken heeft.
troll? 
nn - 02.03.2010 15:13

hee hierboven: ik ben zelf gewoon een bezoeker. Maar jouw reactie slaat nergens op. Het wordt tijd dat Indy Media dit soort zaken eens serieus gaat nemen in plaats van alles wat buiten het stramien van anarchisme past (en dat is blijkbaar heel veel) bijvoorbaat als troll weg te zetten.

Dat anarchistische cultuurtje is een benepen club mensen die in hun eigen wereldje bezig zijn met als toopunt IM. Neem nou eens een keer kritiek aan en denk niet dat anarchisten per definitie de waarheid in pacht hebben. wat slet jullie wereldje nou voor? het gaat alleen maar over kraakpanden en nazi's. Zet eens een andere bril op.
@nn 
jaweer - 02.03.2010 15:44

We bepalen zelf wel waar we onze tijd aan willen spenderen en dus niet aan getroll en oeroude youtube-filmpjes. Weg ermee, gewoon.
oud? 
nn - 03.03.2010 09:30

geen idee, ik heb het niet gepost; weet ook niet of ik het ermee eens ben. Vind het alleen goed dat er ook eens andere geluiden op IM komen.
Maitreya 
nn - 02.03.2010 12:36

Noorwegen Toris veld en Moskou piramide ook boven China en Rusland. Ik denk dat Maitreya hier achter zit.

 http://peoplemagazinedaily.com/?p=4366

 http://www.youtube.com/watch?v=IIOmLxScS30

even geduld hier: na een minuut wordt het spannend
 http://www.youtube.com/watch?v=uyjetB7MBPM


@ jaja 
nn - 03.03.2010 21:26

Bedoel je dit?

 http://www.youtube.com/watch?v=r5iOIa4EZuQ
troll 
nn - 02.03.2010 19:14

@ jaweer,

wie is "we" ? Jij en je arrogante anarcho vriendjes die niet alleen bepalen waar "we" onze tijd aan bestende maar ook wat nieuws is en wat niet.

Benepen, bekrompen volk; dat zijn jullie. Schop onder je arrogante anarcho reet. Je moet nog een hoop leren.
troll 
ja - 02.03.2010 14:29

Dit is een oud bericht, en de poster - het zal wel weer keesje madu-ratje zijn misbruikt ook de vaste afkoritng van globalinfo (gi) als auteursnaam. Mag wat mij betreft gewoon weggeknikkerd.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.