Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
horizon 
nn - 19.03.2010 16:31

"deze schijnbaar ononderbroken herhaling van altijd hetzelfde, niet langer als horizon te nemen."

..........wat een populistisch stuk weer. Je weet niet eens wat horizon is. Horizon is in het hebreeuws olam. Door christus zelf in ons hart gelegd. Kwaak kwaak kwaak.




"Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid." (kuch kuch)

Oh ja, een andere kijk van ASVA studentjes en jongens en meisjes die zichzelf anarchist noemen. Klinkt wel Cool.
Nuttig 
geert - 19.03.2010 16:52

Wat een nuttige bijdragen van de reformist en onze huispastoor...
pastoor 
nn - 19.03.2010 19:41

inderdaad; als je woorden als horizon gebruikt, moet je wel weten waar je het over hebt. Bovendien zal een reformist niet snel een (huis)pastoor zijn. Pastoor is van de kerk; reformist is juist anti kerk. de eerste bijdrage is niet van mij.
samenvatting 
NN - 19.03.2010 16:30

Belachelijk stuk als je je bedenkt dat het hier om een ordinaire autodief gaat die met vuurwapens op de politie schiet om aan een arrestatie te ontkomen.

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.