Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Solidair! 
Zorba - 09.04.2010 01:28

 http://www.youtube.com/watch?v=WRcRULpUTjU
dit gaat toch wel wat ver 
Geen anarchist - 09.04.2010 00:02

Moeten we nu solidair zijn met een bankovervaller alleen omdat het anarchist is? Ik hoop maar niet dat dadelijk een of andere pedofiel verklaart anarchist te zijn...
moeten moeten?? 
nn - 09.04.2010 11:02

nix moet.
Anarchist 
NN - 09.04.2010 16:52

Aan Geen Anarchist (en andere nog strak in het burgercorsetvastzittende mensen): Deze anarchist wilde net als Durruti en vele andere legendarische anarchisten een bank overvallen en het geld gebruiken verdelen onder het kollektief. Vermoedelijk overigens. Maar wel hoogst-vermoedelijk.

Solidariteit met anarchisten in Griekenland!

Anarchisme is propaganda van de daad!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.