Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
huh? 
Sonja - 18.04.2010 15:31

"Als je echt wilt helpen zorg dat stakers te eten en te drinken hebben tijdens hun akties zonder daarbij je sectarische mening en/of kerkkrantjes op te dringen!" huh, kan de fnv daar niet voor zorgen dan, voor eten en drinken? Waarom blijven trouwens de tirades tegen anarchisten (en ander getrol) wel zichtbaar staan, terwijl als je daar dan weer op reageert dat naar de ruis verplaatst wordt?
wat een gezeik hierboven 
viva liberta! - 17.04.2010 18:55

goede actie! ga zo door!


voor solidariteit,
voor de anarchie!
hoe dan 
ja - 17.04.2010 13:47

"Weinig anarchisten gezien gisteren"... hoe herken je die dan, aan hun hanekam ofzo? En sinds wanneer is rondhangen voor de deur van UWV de enige manier om stakers te steunen?
NN - 18.04.2010 09:48

Wat een onzin hierboven. Misschien zal je zelf eens een paar van die acties gaan bezoeken en kijken hoe erg het op prijs word gesteld dat er mensen van 'buitenaf' zich solidair te verklaren en een bijdrage leveren aan diverse acties, verder weet bovenstaand persoon blijkbaar niet dat 'die anarchisten' al betrokken waren en ruimte en dergelijke beschikbaar stelden bij de vorige staking op schiphol om nog maar niet over de personen te spreken die ook gewoon dagen op Utrecht CS hebben geslapen en opduiken bij vrijwel alle acties. Lekker makkelijk om van achter je keyboard een grote mond te hebben.


Verder heeft het meebrengen van eten en dergelijke ook weinig zin aangezien de FNV bij -iedere- actie een heel circus aan catering meeneemt. Onnodig dus.

Het enige punt waar ik je gelijk op kan geven is het leuren van krantjes, uiteraard.

Anarchisten? 
nn - 18.04.2010 00:28

Word spugzat van die anarchistjes die makkelijke publicitijd zoeken door op de rug van serieus aktie voerende schoonmakers te gaan zitten. De schoonmakers staking gaat over respect, betere beloning en voorzieningen. Kortom hard werkende mensen die proberen hun gezin te onderhouden. Het heeft dus helemaal niets te maken met idealistische denkspelletjes van wat studentjes die even anarchist zijn voordat ze rechts worden en een baantje bij het bedrijfsleven krijgen.
Door met je hanekam en je anarchisten vlag bij acties van stakende schoonmakers rond te hangen helpt je die mensen niet, eerder het tegenovergestelde. Als je echt wilt helpen zorg dat stakers te eten en te drinken hebben tijdens hun akties zonder daarbij je sectarische mening en/of kerkkrantjes op te dringen!
hoezo? 
(de masturbeerder) - 16.04.2010 20:32

is dat een actie om jezelf op de borst te kloppen? Beetje spuiten op een muur? Noem je dat steunen? De schoonmakers moeten straks alles er weer afhalen. Mogen dames van een breiclubje geen steun betuigen dan? Of is iets alleen nieuws als er anarchisten in voorkomen? Lees: jongens en meisjes die zichzelf wel cool vinden.
weinig anarchisten gezien eergister 
nn - 17.04.2010 11:36

Hartstikke leuk, die graffiti. Waren jullie er ook bij donderdag, de hele dag dan? Of hebben jullie de tags gezet terwijl de schoonmakers actie aan het voeren waren? een beetje maf.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.